Ryhmämyynti palvelee ma-pe klo 8.00-19.00

Jaa tämä viesti

Suomenlahden monikäyttöisimmät kokoustilat Eckerö Linen m/s Finlandialla.

Lähde aamulla klo 9, palaa työpäivän puitteissa takaisin. Oli tapaamisen syy kokous, tapahtuma tai muu tilaisuus, Kokouskeskus & Loungesta löydät sopivat tilat niin 8 kuin 110 hengelle. Myös tarjoilu pelaa koko matkan ajan. Kokous- ja loungepaikkaan sisältyy Loungen buffet, josta löytyy pientä suolaista ja makeaa syötävää, kahvi, tee sekä viinit, oluet ja virvoitusjuomat hanasta. Kattaus on tarjolla koko matkan ajan. Captain’s Loungeen voit tilata tarjoilun ennakkoon.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja pidensimme kokous- ja ryhmämyynnin aukioloaikaa. Myyntimme palvelee nyt ma-pe klo 8-19.

CAPTAIN’S LOUNGE

Captain’s Lounge on täysin oma tila, jossa on suuri sohvaryhmä ja rento meininki. Paikka sopii jopa 15 hengen seurueelle – esimerkiksi työporukalle tai syntymäpäiväreissuun.

Lue lisää

LOUNGE

36-paikkainen Lounge on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat rauhallista matkantekoa esimerkiksi töitä tehden. Tilan voi varata myös kokonaan omalle ryhmälle. Yhdistettävissä Tila 3:n kanssa.

Lue lisää

KOKOUSTILA 1–2

Kaksi 50 hengen kokoustilaa luokkamuodossa. Tilat on mahdollista yhdistää noin 110 hengelle. Äänentoisto puheelle ja esityskoneelle sekä 85" digitaalinen näyttö.

Lue lisää

KOKOUSTILA 3

Rennompaan yhdessäoloon inspiraatiotila 8 hengelle. Tilassa mukavat Martelan Fly Me –tuolit, 60" digitaalinen näyttö ja tila on yhdistettävissä Loungeen.

Lue lisää

KOKOUSTILA 4

Kokoustila diplomaattimuodossa 12 hengelle. Tila on yhdistettävissä Tila 5:n kanssa 32 hengelle. Tilassa on 60" digitaalinen näyttö.

Lue lisää

KOKOUSTILA 5

Kokoustila diplomaattimuodossa 20 hengelle.Yhdistettävissä
tila 4:n kanssa 32 hengelle. Tilassa on 60"
digitaalinen näyttö.

Lue lisää

Osoitelähde: Eckerö Linen B2B-rekisteri. Ystävällisesti älä vastaa tähän automaattisesti lähetettyyn viestiin sillä emme pysty käsittelemään vastauksia. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä ryhmämyyntiin. Mainosviestissä esitetyt tarjoukset ovat voimassa mainittuina varaus- ja matkustusaikoina.

Tämä sähköpostiviesti lähetettiin osoitteeseen nina.harlin@eventolehti.fi  |  Jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse lopeta tilaus  |  © 2015 Eckerö Line, kaikki oikeudet pidätetään.