Vil du skrive din ansøgning til handicap-SU og lignende sammen med andre? Så kom med til Ansøgnings-Café i SygtStærk!


Som ung med kronisk sygdom eller handicap skal du ofte være projektleder i eget liv og orientere dig om paragraffer, ansøgningsfrister, støtteordninger og alt muligt andet. Derfor holder vi Ansøgnings-Café i SygtStærk, hvor vi gør alt det kedelige arbejde hyggeligt! Det hele bliver lidt sjovere, når man kombinerer ansøgningsarbejdet med godt selskab, hygge og kage. Så kom med og få hjælp af en studievejleder, der er specialiseret i unge med fysisk sygdom og handicap.

Til SygtStærks Ansøgnings-Café hjælper vi hinanden med at kende vores rettigheder, høre om andres erfaringer, få hjælp til formuleringer og stille spørgsmål til studievejleder. Rasmus Forsberg Nielsen, som vejleder unge, der er indlagt eller tilknyttet hospitaler i Region Hovedstaden, vil være til stede på dagen.

Du er velkommen, ligegyldigt om du har en konkret ansøgning, du skal skrive, eller om du bare er nysgerrig på at høre mere om støttemuligheder og andre kronisk syge unges erfaringer med uddannelsessystemet.

STED

Egmont
Vognmagergade 11
1120 København K

DATO

Tirsdag
d. 20. august 
2024

TID

kl. 15:00-18:00

Vi glæder os helt vildt meget til at se jer allesammen!

​​​​​​Hvem kan deltage?
Du kan som altid komme med en ledsager eller forælder. Der vil være et seperat område med forplejning.
Det er gratis for dig og en ledsager at deltage i eventet. Bare skriv i kommentarfeltet af tilmeldingen, hvem der kommer med.

Adgangsforhold
Der er adgang for kørestolsbrugere samt handicaptoilet, og det er også muligt at deltage i dele af programmet. Kontakt os endelig, hvis du har brug for flere detaljer.

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte Emma på ej@egmont.com.

Læs mere om SygtStærk på vores hjemmeside.

Privacy notice