NY STIL PÅ KJØKKENET?
VELG DAMIXA SILHOUET 
7 LEKRE FARGER!
25% RABATT I HELE MAI

 

Hva er viktig ved valg av kjøkkenkran?

Flotte overflater
Velg mellom 7 forskjellige overflater. Alle med slitesterkt belegg for at de skal vare lenge. Messing og kobber har en ekstra herdet PVD- overflate slik at de beholder den blanke glansen. Den hvite kranen er UV-behandlet slik at den ikke skal gulne med årene.

Hva med en berøringsfri kran?
Ofte er det på kjøkkenet man står med klissete hender etter baking og matlaging. Da er det utrolig praktisk med en kjøkkenkran som gir deg vann uten at du må bruke hendelen. På Silhouet Touchless får du forresten begge deler. Skal du fylle en kjele med vann er det bare å vri på hendelen.

Høyde
Silhouet kjøkkenkraner er 30,8 cm høy. Dette holder fint selv om du har overskap på kjøkkenet ditt. Noen kraner kan være veldig høye så det er smart å sjekke hvor høy kran du kan ha.

Svingbegrensning
På alle kjøkkenkran fra Damixa er det en svingbegresning på 120° det betyr at den er sperret slik at ikke tuten kan vendes helt rundt. Kan være noe å huske for barnefamilier som ikke ønsker hele benken fylt med vann.

Med eller uten avstenging?
På alle nye kjøkken er det krav om at det skal være avstengning for oppvaskmaskinen på kjøkkenkranen. Dette kan monteres både i benken eller kjøpes med hendel for avstengning direkte på kranen. Du bør snakke med din rørlegger om det er behov for kjøkkenkran med eller uten avstengning.