Profesjonell Speed Dating 

KIB og KIB Ung invitere til profesjonell speed dating 26. mai


Det siste året har vært rimelig amputert når det kommer til nettverking og minglemuligheter. Derfor synes vi det er på høy tid at vi blir bedre kjent. Kvinner i Business og KIB Ung arrangerer derfor profesjonell speed dating – og du er invitert!
 
Bli kjent med alle de fantastiske kvinnene i Kvinner i Business, del erfaringer og la deg inspirere!


Vi tar utgangspunkt i det velkjente speed dating formatet, en formalisert matchmaking prosess med mål om at hver deltaker blir introdusert til et stort antall nye mennesker på kort tid, og håper dette kan oppmuntre til nye bekjentskaper og nye muligheter for dere og deres business.

NÅR? 26. mai 2021 kl. 17.30 - 19.00

HVOR?  
På 657 Oslo, eller digitalt (informasjon sendes ut til påmeldte når det nærmer seg)

HVEM? Alle medlemmer av Kvinner i Business og Kvinner i Business Ung er velkomne


Kjenner du noen som ikke er medlem, men som vil være med, må de melde seg inn før arrangementet, da speed datingen kun er for medlemmer.

Som følge av restriksjoner og tiltak, har vi kun et begrenset antall plasser. Meld deg på så raskt som mulig, og innen 20. 
 
Vi gjennomfører dette arrangementet uansett om det blir digitalt eller fysisk, men krysser fingrene for at myndighetene tillater et fysisk arrangement i slutten av mai. Påmeldte får informasjon om dette når eventet nærmer seg.
 
Håper å se mange nye og kjente fjes!

Hilsen fra Kvinner i Business