Bjerke Travbane bidrar til
16 000 arbeidsplasser i Norge.

Nettside

Facebook

Terminliste

Nettverksmøte 27. januar

Bjerke Travbane

Dette året ble ikke som vi hadde planlagt. Likevel er vi takknemlig for å ha kunnet gjennomføre de fleste av våre aktiviteter, selv om stemningen hadde vært en helt annen med åpne dører, spenning som sitret i veggene under løpene og hyggelige samlinger med latter og gode samtaler. 

Nå ser vi mot neste år, med målsetning om å kunne åpne opp igjen i samsvar med resten av Norge og verden. Vi gleder oss til dagen kommer hvor vi igjen kan oppleve ting  sammen igjen på Bjerkebanen.

Vi vil takke våre samarbeidspartnere for i år. Takk for dialogene, takk for tålmodigheten og takk for at dere er med oss! Vedlagt finnes terminlisten for 2021, samt vårt neste nettverssamling som er flyttet til
27. januar.

Med det så vil vil ønske deg og din familie en riktig god jul. VI håper dere får feiret som dere ønsker, og at alle er i trygge omgivelser som gjør at vi sammen reduserer risiko og tid for når vi kan møtes igjen.

Det gleder vi oss til!
Riktig god jul, og godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Arild Engebretsen
Arenasjef
Bjerke Travbane

Nettverkstreff for næringslivet

Det fjerde treffet for bedrifter er flyttet til 27. januar. Steinar Mundal kommer, og forteller sin sterke historie . Han knytter det opp mot selvledelse og nå mål, uansett hvilket startpunkt man har som utgangspunkt. 

 

Terminliste 2021

Klikk for oversikt over aktivitetene våre for 2021. 
Vi oppfordrer til å bruke våre nettsider for informasjon. De er til en hver tid oppdatert med nyeste informasjon.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!
Sendes ut maks 6 ganger i året- Klikk her