Qicraft Support App
För dig som driver träningsanläggning
Intro
Lär dig  EXCITE LIVE
Lär dig SKILLRUN
Lär dig SKILLMILL
Lär dig SKILLROW
Lär dig SKILLBIKE
Lär dig GROUP CYCLE
Lär dig BIOSTRENGTH
Lär dig LIVE
Lär dig MYWELLNESS
Lär dig BIOCIRCUIT
Felanmälan
Manualer
Om oss
Kontakt
Lär dig  EXCITE LIVE

Excite Live - Join the party

Excite Live-serien gör träningen roligare och inspirerande för alla oavsett ålder och träningsnivå med massor av tränings- och underhållningsalternativ tack vare Technogym Live

Inspirationsvideo - Excite Live

Felanmälan

Att din anläggning fungerar enligt dina och medlemmarnas förväntningar är en av våra viktigaste prioriteringar. 
Tveka inte att kontaka oss om du har behov av service. För snabbast hantering, vänligen gör en felanmälan via vår hemsida. 

Intro

Välkommen till Qicraft Client App!

Vi tror att motivation är nyckeln till en lyckad och roligare träningsupplevelse. Technogyms produkter och format innehåller en värld av funktioner och i denna app har du möjlighet att lära dig mer om dessa. 

Du hittar även viktiga manualer så som kravspecifikationer och användarmanualer, senaste nyheterna samt en lättillgänglig länk till felanmälan vid behov. 

Ge oss gärna feedback på denna app så att vi kan utveckla och förbättre den. 
 

Lär dig SKILLRUN

SKILLRUN – Löpbandet för prestation

Löpbandet SKILLRUN från Technogym krossar alla tidigare förväntningar på vad ett löpband kan och ska vara. Det är det första löpbandet som är designat för att möta kraven hos atleter på elitnivå, löpentusiaster och alla som älskar högintensiv träning.

Lär dig SKILLRUN på 5 min.


Inspirationsvideo - SKILLRUN

Lär dig SKILLBIKE

SKILLBIKE - den första cykeln för inomhusbruk som ger dig känslan och upplevelsen av utomhuscykling

SKILLBIKE är en av de allra första cyklarna på marknaden för inomhusbruk som ger dig möjlighet att uppleva samma känsla som du får utomhus, oavsett om du är landsvägs-, tempo- eller mountainbikecyklist.

Lär dig SKILLBIKE på 5 min.


Inspirationsvideo - SKILLBIKE

Lär dig SKILLMILL

SKILLMILL™ – löpband med multifunktion

SKILLMILL™ från Technogym är löpbandet som möjliggör för vardagsatleten att träna power, snabbhet, rörlighet och uthållighet i en och samma maskin. Med SKILLMILL kan du träna och uppleva fördelarna av högklassig sports performance-träning på ett säkert, engagerande och effektivt sätt.

Lär dig SKILLMILL på 2,5 min.


Inspirationsvideo - SKILLMILL

Övrig info om SKILLMILL

Technogym SKILLMILL har vunnit designpriset ADI Compasso D’oro 2018 och 2017.

Lär dig SKILLROW

SKILLROW™ – roddmaskin

SKILLROW™ från Technogym är den enda roddmaskinen som tillåter användaren att träna kondition och och styrka på högsta möjliga nivå, tack vare sin sportspecifika design, innovativa digitala teknologi (uppkopplad) och performance-orienterade träningsprogram.


Lär dig SKILLROW på 3 min och 53 sek.


Mer om SKILLROW APP - Goal training


Mer om SKILLROW APP - Race challenge


Inspirationsvideo - SKILLROW


Bra att veta om SKILLROW

Som officiell sponsor och träningsutrustningsleverantör till 6 Olympiska spel har Technogym etablerat sig inom den yppersta eliten utav träningsutrustning för atletisk träning. SKILLROW är framtagen i ett nära samarbete med de professionella roddarna Rossano Galtarossa (OS-guld -00, silver -08 och brons -04 och -92), Marcello Miani (världsmästare -14 och -10) samt Scott Durant (OS-guld -16) för att säkra en kvalitet, känsla och funktionalitet tillräcklig för världseliten.

Lär dig GROUP CYCLE

GROUP CYCLE

Technogym Group Cycle är världens första och enda inomhuscykel som levereras med ett helt integrerat system för gruppträning. Den mäter watt, hjärtfrekvens, kadens, distans och kalorier genom hela träningspasset. 

Lär dig Group Cycle på 2,5 min.


Inspirationsvideo - Group Cycle

Övrig info om Group Cycle

Group Cycle uppdaterades med nya inställningar och innehåll 2020. Du kan välja mellan tre olika cykelupplevelser, designade för att möta alla användares olika behov och förväntningar. Peak, Free Beat och Virtual Class – vem är du? 

Lär dig MYWELLNESS

MYWELLNESS

Mywellness Pro är plattformen och kommunikationsverktyget för dig som driver gym och jobbar som tränare. Med Mywellness Pro kan du skapa träningsprogram, planera gruppträning och organisera anställdas arbete. Här samlas alla dina kunders träningsdata, progression, daglig aktivitet och kroppssammansättning, allt på ett och samma ställe. 

Mywellness App är en träningsapp där du som användare/medlem/kund samlar all din data, träningsresultat, vardagsmotion och din kroppskomposition på ett och samma ställe. Mywellness app ger dig även möjligheten att hämta data från alla dina andra eventuella träningsappar, som exempelvis Gramin, Polar, Fitbit, Runkeeper, m.fl.

Länk till appen:
Iphone
Android

Lär dig Mywellness App på 50 sek.


Mywellness - Logga in 


Mywellness - PT-pass i mobilen 


Inspirationsvideo - Mywellness

Lär dig BIOCIRCUIT

Effektiv och adaptiv cirkelträning

Biocircuit är marknadens mest innovativa träningscirkel som låter användaren träna konditions- och styrketräning på ett säkert och effektivt sätt. 

Presentation av Biocircuit

Programförklaring

Konfigurera ditt pass

Träna ditt Biocircuit-pass

Byta träningspass

Exkludera maskin ur cirkeln

Om oss

Om oss

Qicraft är Nordens ledande leverantör av träningsutrustning och relaterade tjänster i Estland, Finland, Norge och Sverige. Vi vill hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom träning och hälsa. 

Vi är exklusiv distributör av Technogym i Norden och har varit det sedan 2001. Technogym, välkänt som "The Wellness Company", är världsledande inom design och tillverkning av träningsutrustning och relaterade lösningar. Företaget grundades 1983 av wellness-visionären Nerio Alessandri.

Lär dig BIOSTRENGTH

Technogym Biostrength – styrketräning med precision

Technogyms Biostrength-serie är framtagen för att ge styrketräningen ännu bättre resultat. Dessutom har aldrig träningen varit säkrare eftersom Biostrength hjälper användaren att undvika de vanligaste misstagen i samband med styrketräning.

Systemet bygger på artificiell intelligens för att säkerställa maximal neuromuskulär aktivering samt rätt typ av träningsinställning och utförande. De personliga träningsprogrammen med biofeedback-baserad vägledning leder till snabbare och bättre resultat.

Nå dina mål snabbare med Goal programs

Det finns idag fyra framtagna program: Hypertrophy, Power, Strong och Tone. Programmen erbjuder en anpassade träning beroende på vald målsättning. Genom artificiell intelligens kan programmen anpassas för att både vägleda och utmana användaren under sin utveckling.

  • Hypertrophy - Programmet ökar motståndet under den excentriska fasen, när muskeln sträcks ut, för att bidra till muskelfibrernas nedbrytning och på sikt ökad muskelmassa.
  • Power - Med focus på explosiv kraft. Motstånd utan tröghet skapar explosivitet genom att tillåta användare att utöva maximal kraft med total kontroll och säkerhet.
  • Strong - Visköst motstånd (trögflytande) gör att ju snabbare du trycker ju mer utmanande blir motståndet.
  • Tone - Programmet använder elastiskt motstånd med en gradvis ökning av arbetsbelastningen för att förbättra muskeltonus genom hela rörelsebanan.

Enkelt att träna utan att behöva logga in

I Free Training-läget kan användare träna utan att logga in. Allt som behöver göras är att justera sitsen och välja önskat motstånd. Biostrength mäter användarens rörelsebanor och ger feedback i realtid på träningen.

Olika motstånd beroende på träningsmål

Med flexibiliteten att kunna välja mellan 6 olika motstånd tar Biostrength styrketräningen till nya nivåer.

  • ISOTONIC
  • NO INERTIA
  • ECCENTRIC REDUCTION
  • ECCENTRIC OVERLOAD
  • VISCOUS
  • ELASTIC

Avancerad teknik som är enkel att använda 

Stimulera din muskelkapacitet ytterligare med de sex avancerade lägena:

  • PYRAMIDAL: Antalet repetitioner och motstånd varierar vid varje set för att optimera styrka och muskelmassa.
  • DROP SET: Efter maximalt antal repetitioner, minskar belastningen för att tillåta användaren att kunna utmana muskeln ytterligare.
  • TONE EXPRESS: I ett set varierar belastningen vid varje repetition, vilket stimulerar kraft och muskeluppbyggnad samtidigt som det sparar tid.
  • SUPER SLOW: Att sakta ner rörelsen leder till att muskeln arbetar under längre tid, vilket ger en effektivare träning.
  • CONTRAST: Att växla tung belastning och explosiv rörelse förbättrar både styrka, kraft och effektivitet.
  • REST-PAUSE: Maximala repetitioner följt av korta pauser skapar högintensiva pass som ökar muskelmassan.


Hur du får dina träningsprogram på Technogym-utrustning som har UNITY-skärm

Kontakt

Qicraft Sweden

Telefon:
 +46 (0)8 441 87 80
E-post: info@qicraft.se
Kontor och showroom: Gustav III:s Boulevard 54, 169 74 Solna
Butik: Norrlandsgatan 6, 111 43 Stockholm

Hemsida: qicraft.se

Följ oss gärna på sociala medier:
Instagram
Facebook
Linkedin
YouTube
 

Manualer

Kravspecifikationer & Användarmanualer (User manual)

För att få ut mest möjliga av utrustningen är det viktigt att vissa tekniska förutsättningar uppfylls och att utrustningen används på rätt sätt.

Via knappen nedan kan du ta del av Technogyms kravspecifikationer och användarmanualer. 

Vänligen kontakta oss för att få lösenordet till sidan.  

Lär dig LIVE

Technogym Live - Personlig träningsupplevelse

Technogym Live är ett digitalt användargränssnitt som inspirerar människor att omfamna träning och göra det till en del av deras vardag så att de kan uppnå resultat på ett roligt och motiverande sätt.

  • Technogym Coach - Motiverar och vägleder dig för att få ut mest möjliga av ditt träningspass
  • Technogym Sessions - Träna med ett proffs
  • Technogym Routines - Utmana dig själv med rutiner
  • Utomhus - Träna var som helst med utomhuslandskap
  • Underhållning - Njut av personligt innehåll

Inspirationsvideo - Technogym Live