Bjerke Travbane bidrar til
16 000 arbeidsplasser i Norge.

Nettside

Facebook

Terminliste

Nettverksmøte 25. november

Bjerke Travbane

Høsten har kommet og vi drifter som normalt i den «nye hverdagen». Vi har åpent for opptil 200 publikummere, og vi lover at vi tar godt vare på alle som er her i trygge omgivelser med gode rutiner, antibak og avstandsforhold.

Vi er opptatt av at vårt publikum også skal bli kjent med oss som jobber på innsiden av Bjerke Travbane. Denne gangen er det vår kjære informasjon- og arrangementsansvarlig, André Ringelien sin tur å fortelle om hvorfor hans engasjement er så sterkt tilknyttet Bjerke Travbane.
 
Mye er enn travløp
Bjerke Travbane er så mye mer enn konkurranse, spenning og hester. Det har vi lyst til å dele. Denne gangen ønsker vi å trekke frem to vidt forskjellige områder for å vise spekteret vårt; Ponniskole for barn og unge, og nettverk for bedrifter.
 
Hest brukes mye i terapi både for barn og voksne, og vi er utrolig stolte av ponniskolen som drives av Hege Karin Arverud og Unni Holmen. De har fantastiske resultater av hvordan hester som terapi hjelper spesielt autistiske barn å få en bedre hverdag.
 
I tillegg har vi et nettverk for bedrifter som ønsker å utvide sine relasjoner, få påfyll og øke sin omsetning gjennom et samarbeid med oss på Bjerke. Les mer om hva vi har gjennomført i år, samt hva som er i vente resten av året.
 
Mer utfyllende artikler under.
 
God lesning!
 
Undertegnede
Arild Engebretsen
Arenasjef på Bjerke Travbane

Bildetekst: André Ringelien på sermoniplassen.

Solid erfaring i hestesporten!


Solid erfaring i hestesporten
«Hjertelig velkommen til Bjerke Travbane!» Den kjente stemmen som alltid ønsker velkommen på arrangementsdager, er André Ringelien som har jobbet på Bjerkebanen i ni år. 

- Det som er mest motiverende med å jobbe på Bjerke, er planleggingen og gjennomføringen av store arrangement, spesielt Tipster Oslo Grand Prix.

Bildetekst: Unni Holmen med ponnien Inka Angelika i front, deretter følger Mona Lunde med ponnien Mr Nelson og til slutt Ane Wimger og Eystein Berge med ponnien Palco. TGN-foto/ON.

Lidenskapen starte i fem års alderen

Flere skoler i Oslo har samarbeid med Bjerke Travbane for sine autistiske elever hvor de ukentlig får lære om hest, utfordre seg selv og styrket balanseevnen. 
 
- Både skolen og vi ser en enorm utvikling på de elevene som har vært med på ponniskolen over lengre tid, sier Unni Holmen, som er en av to ansvarlige for ponniskolen i regi av Bjerke Travbane.

Nettverk i vekst!


Bjerke Travbane startet en markedsplass for næringslivet i starten av 2020.
I den perioden har det vært arrangert tre samlinger, hvor fokuset har vært påfyll av kompetanse, relasjonsutvikling og omsetning for bedrifter.

Foredragsholderene som har vært med oss til nå, og temaer vi har hatt fokus på:
 

  • Målsetning ved Johan Kaggestad
  • Digitalisering av ledere ved Elise Landa
  • Forhandlingsteknikk ved Eirik Petersen
 
Siste seminar for 2020- 25. november kommer Steinar Mundalen. Sammen med sin kollega Hans Kristian Lahus, forteller Mundalen om sin sterke historie hvor han nådde bunnen. Hvordan han igjen klarte å reise seg, og hvordan det har hjulpet han til å bli en enda bedre trener for de beste på ski i Norge.

Tilbakemeldinger på tidligere deltakere:

 «Fantastisk fortelling av Steinar. Sitter igjen med masse inntrykk og følelser. For en mann:-)» Stolt Bemmaning as.

I tillegg kommer vi igjen til å ha fokus på å bygge relasjoner på tvers av bedrifter og bidra til mulighet for å øke omsetning i samarbeid med Bjerke Travbane.
 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!
Sendes ut maks 6 ganger i året- Klikk her