Videomöten

Möten är mer produktiva när man enkelt kan växla mellan
chatt, röst och video i en och samma applikation

Kontakta Mitel

Klicka på länken nedan så kontaktar vid dig inom 48 timmar.

För att dina medarbetare ska bli framgångsrika måste de kunna kommunicera och samarbeta lika enkelt som om de är i samma rum - när de inte kan vara det.

Dina medarbetare vill göra sina möten mer produktiva för i genomsnitt lägger de mer än en tredjedel av sina arbetsdagar på möten. Även om många anser att möten är värdefulla, så är de ofta inte helt produktiva. En del av orsaken till detta är att dina anställda har ett verktyg för att chatta, ett verktyg för telefoni och ett för videomöten.

Överbrygga kommunikationsgapet
MiTeam Meetings är en videotjänst utvecklad för dig som vill arbeta mer effektivt och förbättra kommunikationen på arbetsplatsen med sömlösa övergångar mellan röst-, video- och chattfunktioner för att ge en riktig samarbetsupplevelse.

Mitel MiTeam Meetings

Meningsfulla interaktioner, när som helst, var som helst.
Delta i interaktiva samtal oavsett tid eller plats.

Få ut det mesta av varje möte
Se till att varje möte är produktivt med chattloggar i realtid, skärmdelning och filöverföring.

Prata, chatta och var med i videomöten.
Allt i en (1) applikation
Ta del av en kraftfull samarbetsupplevelse med smidiga övergångar mellan röst, video och chatt, allt i en och samma lösning

Prova på Mitels videomötestjänst

under 6 månader, helt gratis!

  • En (1) applikation, istället för flera. Med MiTeam Meetings får du videomöte, chatt och samtal i en och samma app. Allt för att effektivisera vardagen och samarbeta lättare.
  • Med video i mötena blir det större fokus på just mötet. Förbättra samarbetet i era olika team och skapa bättre fokus under möten genom att använda videokonferens. Välj mellan att visa alla deltagarna i en panel eller endast en specifik talare, allt med ett enkelt knapptryck.

Mötesledare i MiTeam Meetings
En kort instruktionsfilm som bl a visar hur du som mötesledare skapar ett videomöte i Mitel MiTeam Meetings, loggar in i mötet och släpper in gäster i mötet.

Mötesledare i MiTeam Meetings

Gäst i MiTeam Meetings
En kort instruktionsfilm om hur du som gäst enkelt loggar in i Mitel MiTeam Meetings och visar flera viktiga funktioner.

Gäst i MiTeam Meetings

3 korta inspirationsfilmer om videomöten
Klicka i miniatyrerna nedan

Bloggar & Vloggar

Möten vi älskar att hata – eller hur vi kan göra möten effektivare
I den här bloggen pratar vi om olika mjuka möteskomponenter som du kan tänka på för att göra möten mer effektiva. Bloggen avslutas med en kort beskrivning av Mitels videomötestjänst MiTeam Meetings.

Läs mer

Video - bästa receptet för resfria möten?
Redan för mer än fem år sedan pratades det mycket om resfria möten. Det låg mycket fokus i att spara tidmiljö och pengar, antingen genom att investera stora belopp i komplexa videomötesrum eller i enklare och billigare lösningar med vanliga konferenstelefoner.

Läs mer

Möten som vi älskar att hata
Ett 20 minuter kort webinar från i våras - och ännu mer relevant nu. Inledningsvis pratar vi om de mjuka faktorerna som man bör beakta för att göra möten effektivare. Och avslutar med att berätta om hur man kan göra effektiva videomöten med Mitel MiTeam Meetings.

Mitels webinarserie

MiWebinar

Anmäl dig till höstens serie av webinar från Mitel. Vi pratar produktnyheter, tips & tricks och låter våra kunder dela med sig av sina erfarnheter.