KONTAKT OSS: 66 77 99 00
salg@move.no


 
 
 
 
Jobb hjemmefra men ha samtidig nærheten til dine kollegaer med Zoom konferanseløsning!Zoom videokonferanseløsning fra Move gjør video og web-konferanse problemfritt.


Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.


 
 
 
 
 
 
Hvorsomhelst

Zoom gjør at man kan samle hele bedriften uavhengig av lokasjonen de fysisk befinner seg på.

Skytjeneste

Zoom er en skytjeneste og krever lite installasjonsarbeide. Du vil raskt ha en beredskapsløsning på plass, slik at virksomheten kan jobbe hjemmefra og samtidig ha ansikt-til-ansiktmøter mellom kolleger og kunder.

 
 
 
 
Komplett løsning

Move leverer hele spekteret av videokonferanseløsninger. Fra store multimedia møterom og ned til PC og telefon. Løsningen gir deg møtebooking integrert i din Outlook, trådløs presentasjon i møterommet, webinar og opptaksfunksjon.

Få eller mange

Løsninger fra to til hundrevis av personer. Kamera søker automatisk opp den personen som snakker. Vid-vinkel kamera og ekko-kanselering på lyd.

Zoom desktop-app

Zoom desktop-app kan du laste ned gratis og teste ut i 1:1 møter.
For å få en bedriftsomfattende løsning med riktig sikkerhet vil Move hjelpe deg gjennom hele prosessen med råd og integrering i din infrastruktur.


 
 
 
 
 
 
Nye Asker kommune digitaliserer med fremtidsrettet videokonferanse og samhandlingsverktøy

Nye Asker kommune så dagens lys i januar 2020. I selve intensjonen med sammenslåingen av Asker, Røyken og Hurum la de vekt på at «den nye kommunen skal satse på digitalisering med vekt på forenkling, fornying og effektivisering».

Les hele saken her...

 
 
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.