Mindre tid på administration, mer tid för annat
- prova kostnadsfritt i 30 dagar

Självskrivande diktering - från tal till text, direkt in i datorn

Dragon Professional Anywhere Cloud från Nuance är en smart molnbaserad tjänst som gör att du som skriver mycket i tjänsten istället kan diktera information direkt in i datorn - snabbt, enkelt och korrekt. 

Tack vare den senaste molnbaserade taligenkänningstekniken som nu lanseras i Sverige, kan du lägga större del av din värdefulla tid på kunder, klienter eller andra uppgifter. Du får helt enkelt mer tid att göra ditt "riktiga" jobb.

Snabbt och enkelt

Tala in information direkt in i datorn, så sparar du värdefull tid som du kan lägga på viktigare uppgifter.

Rätt direkt

Programvaran är anpassad för svenska språket och klarar även av personnamn, fraser, ord och uttryck som är specifika för din bransch.

Kompatibelt

Tjänsten ställer låga krav på datorn och dess programvara. Den fungerar med de flesta förekommande applikationer.

Hög säkerhet

Dokumentation som sker omgående och sparas direkt i säkra system ger högre säkerhet och integritet.

Dragon Professional Anywhere - var som helst, när som helst

Nuance Dragon Professional Anywhere förenklar arbetsdagen för alla yrkesgrupper som skriver mycket i tjänsten - som till exempel jurister, journalister, marknadsförare, administratörer, författare, poliser, socialsekreterare...listan kan göras lång.

Tack vare den senaste tekniken inom taligenkänning och AI får du en smart programvara som är anpassad för svenska språket och som utan svårigheter lär sig hantera exempelvis personnamn och uttryck som är bransch- eller företagsspecifika.

Tjänsten ställer mycket låga krav på så väl hårdvara som mjukvara. Den fungerar även med äldre datorer, virtuella miljöer och tunna klienter.

Du kan snabbt och enkelt diktera direkt in i de flesta Windowsbaserade programvaror som Office 365, e-postprogram, journalsystem, databaser och företagsspecifika system.

Systemkrav:
32-bit eller 64-bit: Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10.
- Processor: Minimum: 1.7 Ghz, Rekommenderat: 2.8 Ghz
- RAM: Minimum: 512 MB, Rekommenderat: 2 GB
- Webbläsare: IE 11+, Edge

Din tillväxt, vår passion!

Vi är passionerade i vårt uppdrag att ge dig som ett litet eller medelstort företag rätt förutsättningar och resurser att kunna konkurrera med de stora aktörerna i din bransch.

O.M At your Service

Vi förser dig med människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken. Du får helt enkelt molnbaserade IT-tjänster levererade av jordnära människor.

Lokalt i Norden

Med närvaro på lokala marknader över hela Norden får du tillgång till vår kvalificerade support på just din ort. På köpet får du styrkan i vår bredd och vår långa erfarenhet.

Läs mer om våra nya molnbaserade IT-lösningar, tillvalstjänster och människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken!