REKRUTTERINGSKONFERANSEN 2020

Bodø, Scandic Havet Hotel

SØKELYSET ER RETTET MOT NORD-NORGE!

Jobbnorge, Personalhuset, HRM Kompetanse, Bodø i Vinden og Amedia Marked er stolt over å kunne presentere Rekrutteringskonferansen 2020 med søkelyset rettet Nord-Norge.

Torsdag 27. februar 2020 tar vi i mot HR-medarbeidere, HR-ledere, personalsjefer, ledere og alle som jobber med rekruttering til en dag fullpakket med inspirasjon og kunnskap fra noen av landets beste foredragsholdere.

FOREDRAGSHOLDERE

Noen av årets foredragsholdere

Vi har satt sammen et fantastisk dagsprogram og har hentet svært dyktige foredragsholdere fra hele landet. På kvelden blir det festmiddag med prisutdeling. Kanskje du kjenner noen som burde være nominert for årets stillingsannonse? Eller noen som burde være nominert for beste arbeidsmiljø? Send oss gjerne dine nominasjoner her

Dette kan du rett og slett ikke gå glipp av!

Så ka du sei, kjæm du rækanes?
Meld deg på i dag!

Christine Calvert er en kjent foredragsholder som driver firmaet Tekstdoktor Christine Calvert og underviser i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania.

Hun har holdt mange fantastiske foredrag for oss og våre kunder. Vi digger å ha et tett samarbeid med henne! Hun er faglig dyktig og kommer påRekrutteringskonferansen 2020 for å formidle kunnskap med entusiasme og humor.
Christine Calvert

Som en av Norges mest erfarne hodejegere, har Per André mye erfaring. Han har hatt tusenvis av jobbsamtaler, lest bunker med CVer og studert andres LinkedIn-profiler i månedsvis til sammen. Han ønsker å bruke denne erfaringen til å hjelpe andre til å finne drømmejobben eller hjelpe bedrifter å optimalisere sine rekrutteringsprosesser. Per André er kompetent, engasjert og tydelig når han holder foredrag om dette.
Per André Marum

Nina er en engasjert foreleser, foredragsholder, kursholder og lederutvikler, som er flink til å inspirere kursdeltagere gjennom god dialog og fokus på temaer som engasjerer. Nina har master i økonomi og ledelse, og er autorisert innen
relasjonsledelse. Hun har lang erfaring som leder i private og offentlige organisasjoner, der fokuset har vært lagånd, kreativitet, målorientering og relasjonsledelse. De siste 8 årene har Nina vært
ansatt på Handelshøgskolen ved Nord Universitet i Bodø som universitetslektor og fagansvarlig i markedsføring, strategi, organisasjon og ledelse. 
Nina Kramer Fromreide

Adrian Lund er noe for seg selv. Ikke bare fordi han har en helt spesiell energi og formidlingsevne, men også fordi han har overkommet en stor hindring og bruker den til noe positivt. Adrian er nemlig hardt rammet av Tourettes syndrom, noe som førte til mobbing og utestenging i barndommen. Erfaringene bruker han når han snakker om hvordan å sette mål, tøye grenser og overse andres skepsis og fordommer. Adrian er fra Vesterålen og er kjent for mange gjennom TV-programmet 71 grader Nord.
Adrian Lund

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere, med stor erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og kultur. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer, og at publikum føler seg sett og hørt. Solfrid har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). 
Solfrid Flateby

Trine er hodejeger og partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg, og et kjent navn fra media. Hun er ofte intervjuet i Dagens Næringsliv og har vært jobbekspert hos Nettavisen. Hun har lang erfaring med rekruttering og god oversikt over trender og tendenser innen arbeidsliv og rekruttering. Trine er spesielt opptatt av den digitale transformasjonen i næringslivet og hvordan dette påvirker hvordan vi søker etter jobb og vurderer kandidater.
Trine Larsen

Monica Brunsvik bor i Bodø og har 25 års erfaring innen HR- feltet fra selskaper som Cermaq (tidl. Follalaks AS), Nikita Frisør, Posten og ISS Facility Services.

Monica gir oss et innblikk i hvordan Salten Aqua-gruppen og Salten Fiskeindustri AS jobber for å få oppmerksomhet, tiltrekke og ikke minst beholde dyktige medarbeidere.
Monica Brunsvik

Ole-Johnny vil gi sine refleksjoner og dele sine erfaringer om hvorfor rekruttering og personalutvikling er strategisk viktig og avgjørende for å oppnå suksess. Ole-Johnny Johansen er i dag administrerende direktør i Signal Bredbånd, et ekspansivt telekommunikasjonsselskap  i Bodø. Han har lang erfaring som toppleder fra flere ulike bransjer, blant annet som ansvarlig for sammenslåingen av Nordlandsposten og Nordlands Framtid som ble til Avisa Nordland.
 
Ole-Johnny Johansen

Stian Sørensen er HR-sjef i DIPS som har det største systemutviklingsmiljøet i Norge innen e-helse. DIPS er også den største programvarebedriften i Nord-Norge. Stian mener det er viktig at man jobber gjennomgående for å tiltrekke barn og unge til teknologifaget. Rekruttering starter med å vekke interessen for hva man kan skape gjennom sine evner og er sterkt nødvendig for å skaffe nok gode utviklere i nord.
Stian Sørensen

SOLFRID FLATEBY GLEDER SEG TIL REKRUTTERINGSKONFERANSEN

VÅRE KONFERANSIERER

Emilie Tverbak er en typisk tusenkunstner: Hun har blant annet spilt Les Misèrables, Sound of music, og er til vinteren å se som en av hovedrollene i forestillingen «Ei hand å holde i» ved Nordland Teater.

Henrik Thodesen er en etablert komiker, programleder og skuespiller kjent fra Torsdags Kveld fra Nydalen og Henrik Uber alles på TV3.

De har i 2019 holdt mange av sine populære "Showquiz" i hovedstaden. Og høstet nylig knallgode tilbakemeldinger etter sin opptreden på Bodøfestivalen. Dette blir veldig bra!

PROGRAM

Under er vårt detaljerte og innholdsrike program.

 • 09.00 - 10.00  Registrering
 • 10.00 - 10.15  Åpning

  Arrangørene av konferansen ønsker velkommen!

 • 10.15 - 10.45  Christine Calvert

  Slik skaper du et godt førsteinntrykk

 • 10.45 - 11.45  Solfrid Flateby

  Hva skal til for å rekruttere og beholde de beste?

 • 11.45 - 12.30  Lunsj
 • 12.30 - 13.30  Lokale bedrifter

  Ole Johnny Johansen, Signal
  Stian Sørensen, Dips
  Monica Brunsvik, Salten Aqua
  Christian Thu, Amedia

 • 13.30 - 14.15  Per André Marum

  Digitalized Passion 4 the North

 • 14.15 - 14.45  Pause

  Mingling og besøk på utstillertorget

 • 14.45 - 15.45  Trine Larsen

  Fremtidens arbeidsliv - Nord-Norge

 • 15.45 - 16.15  Nina Kramer Fromreide

  Godt medarbeiderskap avgjørende for god rekruttering

 • 16.15 - 16.30  Pause

  Mingling og besøk på utstillertorget

 • 16.30 - 17.15  Adrian Lund

  Annerledeshet som ressurs

 • 17.15 - 17.30  Emilie og Henrik

  Underholdningsinnslag

 • 19.00  Festmiddag med prisutdeling

  Vi kårer:
  Årets stillingsannonse
  Årets arbeidsmiljø
  Årets HR-leder

PRISER

Priser for deltakeravgift er eks. merverdiavgift, mens hotellrom er inkl. mva.

EarlyBirdpris (før 27.09)

kr3500,-
 • Inngang Rekrutteringskonferansen
 • Lunsj
 • Middag
 • Kveldsunderholdning
 • Prisutdelinger
DATO UTGÅTT

Pris (etter 27.09)

kr3900,-
 • Inngang Rekrutteringskonferansen
 • Lunsj
 • Middag
 • Kveldsunderholdning
 • Prisutdelinger
MELD MEG PÅ

DE NOMINERTE ER...

Under festmiddagen vil vi ha en storslått prisutdeling. Vi trenger hjelp fra deg til nominasjoner i følgende kategorier:

 • Årets stillingskampanje
 • Årets arbeidsmiljø
 • Årets leder
Fyll ut dette skjemaet for å levere forslag på kandidater.

SE VIDEO FRA KONFERANSEBYEN BODØ!

FAQ

Finn svar på enkle spørsmål om konferansen

Det er Jobbnorge, Personalhuset, HRM Kompetanse, Bodø i Vinden og Amedia Marked som er arrangør av denne konferansen.

Konferansen avholes på Scandic Havet i Bodø.

Konferansen finner sted den 27. februar 2020. Detaljert programplan med tidspunkter kommer i uke 38. Hold av dagen! 

Konferansen er for HR-medarbeidere, HR-ledere, personalsjefer, ledere og alle som jobber med eller har interesse for rekruttering.

Klikk på knappen MELD MEG PÅ og du kommer til et påmeldingsskjema. 

Fyll ut skjemaet og du er meldt på. I løpet av en uke vil du motta en faktura med deltakeravgiften. Når vi har registrert din innbetaling er plassen din sikret.

Det er bindene påmelding og deltakeravgift refunders ikke ved unlatt oppmøte.

Dersom du ønsker hotellrom hos Scandic Havet bruker du knappen BESTILL HOTELL. Du kommer da direkte til hotellets bookingside. Prisen er kr 1390 pr døgn i enkeltrom.