MiWebinar

Under hösten kommer Mitel att göra en serie kortare webinar - MWebinar. Formatet är att vi under max 30 minuter belyser ett område som vi tror kommer att vara intressant för er. Webinarierna börjar klockan 09.00.

För er som är i Stockholm så vill vi gärna att ni kommer till vårt kontor. Vi bjuder på en enklare frukost från 08.30 och kommer efter webinariet även kunna erbjuda er demo av det vi precis har pratat om i webinariet.

Höstens serie kommer att handla om:

  • 5 september: Hur debiterar ni era mobilkostnader? Räkna hem er investering i Mitel Companion genom att ta kontroll över era mobilkostnader. Med Mitel Companion är det både enkelt och snabbt.
  • 3 oktober: Hur kan du säkra kvaliteten på din kommunikationsutrustning? Användarupplevelsen är en vital del av er kommunikationslösning och tillgänglighet är viktigare än någonsin för att kunna leverera en hög kvalité. Vi går igenom förebyggande åtgärder med hjälp av automatisering av larm- & rapporthantering samt monitorering.
  • 7 november: Analysera och presentera data på dina vilkor. Mitel Companion Collage ger dig möjlighet att samla in data inte bara från Mitels databaser utan även från t. ex. HR- och ärendehanteringsystem och sedan presentera denna information både snyggt och överskådligt!
  • 5 december: UX med Mitels nya telefoner. Mitels telefoner kan så mycket mer än bara ringa! På 30 minuter får du ta del av nyheterna och du får med dig ett par tips om nyttiga funktioner och användbara tillbehör som du kanske inte kände till.

Kontakta Mitel

Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med Mitel

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.