Regulatory Summit 2019

Utställare

Tillbaka till eventsidan

Här hittar du information om konferensens utställare

Enbart nätverkspartners till Swedish Medtech erbjuds möjlighet att ställa ut på konferensen.

Är du nätverkspartner och intresserad - kontakta pernilla.andree@swedishmedtech.se

Läs mer om Nätverkspartnerskap hos Swedish Medtech >>

KLINISKA STUDIER SVERIGE är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och Sveriges hälso- och sjukvårdsregioner. Vi arbetar med att stärka och utveckla förutsättningarna för kliniska studier i Sverige – på lokal, regional och nationell nivå. En gemensam satsning är framtagandet av neutral och kvalitetssäkrad information om kliniska studier med medicintekniska produkter för webbplatsen kliniskastudier.se.

Läs mer >>

MEDHOUSE MORE AB anställer &  hyr ut konsulter med nyckelkompetens inom sälj, marknad, medicinska & regulatoriska tjänster. De erbjuder den perfekta kombinationen av kunskap, erfarenhet, flexibilitet och långsiktighet.

Medhouse grundades 1999 och har idag ca 100 medarbetare. Samtliga medarbetare, både hos kund och på huvudkontoret har erfarenhet från olika befattningar och företag inom läkemedel, medicinteknik och bioteknik.

Läs mer >>

PREVAS är ett teknikkonsultföretag med fokus på life science och lång erfarenhet av att leverera tjänster, utveckla system och produkter inom life science, såsom diagnostik, IVD och MD instrument och enheter. 

Prevas har utvecklingstjänster inom mekanik, elektronik, mjukvara, projektledning, regulatorisk rådgivning, industridesign och ergonomi för alla faser av en produkts livscykel, dvs  från koncept och innovationer till produktionsstart och processvalidering, samt produktunderhåll. Prevas är certifierat enligt ISO 13485 och följer IEC 62304.

Läs mer >>

QADVIS erbjuder fördjupad kunskap och förståelse för branschens utmaningar med regelverk och myndighetstillsyn. Detta är baserat på 20-30 års yrkeserfarenhet hos var och en av våra medarbetare. De flesta har chefserfarenhet och deltager aktivt i olika standardiseringskommittéer. 
Vi har verktygen för att hjälpa till att ta dina medtech-innovationer till inhemska och internationella marknader. 

Läs mer >>

 

SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY är ett världsledande företag inom materialutveckling. Inom det medicintekniska området har vi specialiserat oss på att producera ultra-fin tråd med olika ytbeläggningar, t ex PTFE, men även vidareförädling av tråden till färdiga medicinska komponenter. Dessa marknadsförs under varumärket EXERA™. Tillsammans med våra kunder designar vi produkter och tillverkningsprocesser som är unika och som möjliggör stora framgångar för våra uppdragsgivare.

Med vår långa erfarenhet inom R&D och vilja att anta nya utmaningar fungerar vi som en del av ert utvecklingsteam, stöder i designprocesser och metallurgiska frågor men tar oss även an produktförädlande produktioner eller labb-tjänster.

Läs mer >>

SIS - är en ideell organisation som driver och samordnar standardiseringen i Sverige. SIS projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar, som bidrar till innovationer och underlättar handel och export. Utöver att driva standardiseringsprojekt, säljer vi bland annat standarder, rådgivning och vi utbildar inom standarder som vi själva har varit med och utvecklat.

SIS kunder kommer från privat och offentlig sektor och deras intressen tas tillvara på genom att representera Sverige i de internationella standardiseringsorganisationerna CEN och ISO. SIS erbjuder ett heltäckande utbildningsutbud inom medicinteknik som hjälper dig både med riskhantering, regelverk, vägen mot CE-märkning, samt intern revision.

Läs mer >>

Technia AB bygger tillsammans med ledande nordiska och globala medtech- och läkemedelsbolag in compliance i affärs- och produktutvecklingsprocesser. Vi bygger effektiva tvärfunktionella, ofta globala, processer som följer relevanta regulatoriska krav som FDA, MDD-krav och ISO-standarder.

Vanliga komponenter är design controls med DHF, global part, BOM, DMR med ändringshantering, vault för produktutveckling och CAD, dokumenthantering för styrande document, processer för CAPA, NCR, Complaints, incidenthantering, UDI och hantering Teknisk Fil och Adverse Events rapportering. Lösningarna bygger vi på den ledande PLM-sviten (Product Lifecycle Management) för medicinteknik och diagnostik - ENOVIA Licensed to Cure, utvecklad från Dassault Systemes.

Läs mer >>