Vinn VIP billetter til Rallycross i HELL

14. -16. juni 2019 

Avtal et møte med en TOTAL representant og bli med i trekningen av VIP billetter til FIA World Rallycross 2019 i HELL.  

Gjennom vår brede kunnskap om smøremidler, kan vi bistå i optimalisering av smøremidler og ikke minst foreslå riktig olje til riktig formål. Avtal derfor et møte med oss og samtidig bli med i trekningen av VIP billetter* til FIA World Rallycross i HELL (Stjørdal), i helgen 14. og 16. juni 2019. Dette er årets store motorsport event i Norge, hvor TOTAL er hovedsponsor.
 
*Les vilkår og betingelser her

TOTAL utvikler smøremidler som er egnet for arbeids-, gruve- og jordbearbeidingsutstyr.
Et komplett spekter av spesifikke produkter oppfyller alle internasjonale standarder og godkjenninger som kreves i denne sektoren. 
TOTAL smøremidler

Smøremidler med høy kvalitet 

FIA World Rallycross 2019 i Hell, 14.-16. juni 2019 er årets store motorsport event i Norge.  TOTAL er hovedsponsor og vi garanterer alle besøkende en spendende og actionfylt helg med motorsport i verdensklasse.
Se filmen om TOTAL i motorsport

TOTAL er hovedsponsor

Vind 2 VIP-billetter til Hell 2019
Vil du med til Hell 2019? 

Avtal et møte med en TOTAL representant og bli med i trekningen av VIP billetter til FIA World Rallycross 2019 i HELL.  

STAR MAX FE 10W-30
 

Smøremiddel med svært høy ytelse og lave SAPS-verdier som er spesielt utviklet for smøring av materialer som brukes innen masseforflytning, gruvedrift eller steinbrudd, og gir kostnadsbesparelser ved å redusere drivstofforbruket.


 

SE I PRODUKTKATALOG

STAR TRANS 80W-110
 

Smøremiddel med utmerket ytelse, spesialutviklet for å gjøre det mulig å smøre kraftige hypoidaksler og belastede sluttreduksjoner foran eller bak. Gir kjøling og god funksjon uten vibrasjoner i bremsesystemer med oljebad. Star Trans kan også brukes i alle typer girkasser med mekanisk eller synkronisert girskift.
 

SE I PRODUKTKATALOG

RUBIA WORKS 4000 FE 10W-30

TOTAL RUBIA WORKS 4000 FE 10W-30 er spesielt egnet for motorer som brukes i anleggsbransjen (steinbrudd, byggeanlegg, gruvedrift) som krever API CK-4- eller CJ-4-nivå. Takket være sine mange godkjennelser kan den også brukes i veigående kjøretøy.
Dette smøremiddelet tåler svært lange driftsperioder under vanskelige forhold og høy belastning, med støv og varme.

Se i produktkatalog

RUBIA WORKS 4000 10W-40

TOTAL RUBIA WORKS 4000 10W-40 er spesielt egnet for motorer som brukes ved til anleggskjøring (steinbrudd, byggeanlegg, gruvedrift, jernbane) som krever API CK-4- eller CJ-4-nivå. Takket være sine mange godkjennelser kan den også brukes til veigående kjøretøy. Dette smøremiddelet tåler svært lange driftsperioder under vanskelige forhold og høy belastning, med støv og varme.

SE I PRODUKTKATALOG

TOTAL STAR KONSEPTET

Les mer om TOTAL STAR her

TOTAL STAR KONSEPTET

Kontakt os

Vil du vite mer om TOTAL?

Les mer om hva TOTAL Norge kan gjøre for deg og din virksomhet. Vi har løsningene som virksomheten din trenger - smøremidler, spesialvæsker, bitumen og mye mer.

OPPDAG TOTAL VERDEN

LA OLJEN «SNAKKE» FOR SEG OG REDUSER KOSTNADENE

ANAC er en TOTAL-tjeneste som gir en komplett serie av analysesystemer for kontroll av olje og kjølevæske for alle kjøretøytyper (motorkjøretøyer og mobile arbeidsmaskiner) og industriformål (maskiner og utstyr). For administrasjon og teknisk overvåkning av transportkjøretøy, byggmaskiner osv. tilbyr ANAC en komplett serie av dybdeanalyser av oljen i utstyret. 

  • Færre produksjonsavbrudd
  • Tilgang til den mest avanserte oljeanalyseteknikken
  • Lavere vedlikeholdskostnader
  • Enklere vedlikeholdsplanlegging
  • Bedre driftsikkerhet og optimal utstyrsutnyttelse
  • Lengre levetid for maskinene dine
  • Lengre vedlikeholdsintervaller

FINN UT MER OM ANAC HER

PRODUKTVEILEDNING

Smøreteknisk rådgivning og anbefalinger, basert på motorprodusentens spesifikasjoner.  

Gå til Produktveiledning

ONLINE BESTILLING

Med denne tjenesten har du muligheten å legge inn bestillinger når som helst på døgnet, og er ikke begrenset av kundetjenestens åpningstider.

Gå til online bestilling

KOMPLETT PRODUKTUTVALG


Når du velger blant det store sortimentet fra TOTAL Lubricants kan du føle deg trygg på kvaliteten. Vårt produktutvalg dekker alle dine behov, fra biler til landbruk.

SE KOMPLETT PRODUKTUTVALG