Hjem

Lokasjon

Selvledelse og verdier


Dette blir en kveld med trøkk, humor og alvor hvor du vil bli bevisst på dine verdier både som kvinne og som leder. Våre to foredragsholdere har til felles at de bruker humor på det som er alvorlig og viktig, i tillegg at begge er kvinner med energi og bevisst holdning til det å lede, hver på sin måte. 

Du vil sitte igjen med et bevisst forhold til dine verdier, hva ønsker du å oppnå i livet og med firmaet ditt? Du vil lære at feminint lederskap handler om kraft, selvledelse, indre styrke og innsikt, men også om verdier.  Vi vil belyse og skape identitet rundt det være kvinne og se styrkene i det feminine. Det å utvikle og tro på magefølelsen og å bygge tillit og søsterskap rundt oss og ut i verden. Slik at vi kvinner jobber sammen i tillit, nysgjerrighet og kjærlighet.

En prest og en gudinne er våre to foredragsholdere.

Erica Grunnevoll 
Cand theol/prest, partner i CoachTeam,
foredragsholder, kursleder og DNCF sertifisert coach


En foredragsholder som begeistrer og trollbinder sitt publikum. Det er Erica Grunnevoll i et nøtteskall. Som kursleder, workshopleder, fasilitator og coach er hun en ressurs med sin klokskap, faglige tyngde, kreativitet og engasjement.  Det som gjør Erica så ettertraktet er hennes evne til å få frem dybde og kløkt på en hverdagslig og jordnær måte. Dette gjør hun på sin enkle måte ved hjelp av lun humor og dyp refleksjon. Partner i CoachTeam-House of Leadership. www.coachteam.no

Fay Skandsen
Coach og inspirator hos Female Power by Fayhouse og eier/driver hos Fay Empowering Women by Fayhouse.

Fay har totalt endret kurs i sin gründerkarriere. Etter 9 år la ned sin populære kjolebutikk i Sandvika for å rette fullt fokus på det hun brenner mest for: Kvinners (skjulte) kraft. Slagordet er "Empowering women". Fay kommer til å booste deg med glede og artige innsikter i det å være kvinne. Ikke minst så vil hun gi deg en boost fordi du er så heldig å være kvinne.
https://www.fayskandsen.no/Tid: Torsdag 13. desember kl. 17:30- 21:00 

Sted: InspoStudio, Eyvind Lyches vei 6, Sandvika. (Gamle Hamang papirfabrikk. Gratis parkering i P-hus ved Sandvika videregående skole. Spaser over broa til InspoStudio.) 

Påmelding: Påmelding = Vipps til "KIB Bli Proff" kr 175,- for medlemmer og kr 475,- for ikke-medlemmer. Ta gjerne med en venn til medlemspris.


Vi serverer deilig suppe fra Nina på Kafé Kvist. 

Hjertelig velkommen!