Välkommen!

Vi är stolt guldpartner till Microsoft. Vad det innebär för dig som befintlig kund är att vi vet värdet av att kunna samarbeta, kommunicera och dela filer mer effektivt. Därför vill vi bjuda med dig på en kostnadsfri workshop och upptäcktsfärd i möjligheternas land – O 365. Detta erbjudande gäller exklusivt för dig som är befintlig kund. 

Höstens kursdatum i Stockholm och Helsingborg är nu släppta!
Du hittar dem här nedan under Agenda.

Vad?

Vi utlovar wow-ögonblick och aha-upplevelser kring hur du samarbetar, kommunicerar och hanterar filer och dokument smartare.

När?

Höstens kursdatum i Stockholm och Helsingborg är nu släppta! Du hittar dem här nedan under Agenda.
 

Hur?

Vår utbildningsledare guidar dig genom workshopen där du får ta del av handfasta tips och råd kring hur du får ut mer av O 365 i din egen verksamhet.

Agenda

Nästa kursdatum Stockholm:
(9 platser per datum gäller!)

Nya datum kommer inom kort.Plats:
Microsofts huvudkontor
Regeringsgatan 25, Stockholm

Agenda*
08:30 - 09:00 Frukost
09:00 - 12:00 Interaktiv workshop om det nya arbetslivet med stöd av O365

Nästa kursdatum Helsingborg:
(6 platser per datum gäller!)

15 januari 2020
12 februari 2020
12 mars 2020

Plats:
Office Management
Florettgatan 29 B
Helsingborg

*Agendan gäller både Stockholm och Helsingborg

Vad får jag ut av denna workshop?

Förenklad arbetsdag!
Vi börjar med att ta dig igenom de vanligaste och mest vardagliga arbetssituationerna. Till exempel hur du förblir produktiv samtidigt som du är mobil, och hur du samarbetar effektivare med dina kollegor genom smart kommunikation och delning av dokument. Vi utlovar både wow-ögonblick och aha-upplevelser kring hur du förenklar din arbetsdag.
 
Inspiration och konkreta råd!
Vår workshop är utformad för att vara både aktuell och inspirerande. Vår utbildningsledare leder dig genom dagen och du får ta del av konkreta råd om hur du får ut mer av O 365 i din egen verksamhet.

Utökat nätverk och kunskap!
Vi erbjuder dessa workshops varje onsdag med start den 5:e december –  och exklusivt för dig som befintlig kund. Varje workshop är begränsad till 10 deltagare per gång. Det beror på stort intresse och att vi vill ge dig som delar ett mervärde i att träffa och nätverka med andra företag. Om törsten efter kunskap finns kvar efter denna workshop erbjuder vi fler utbildningstillfällen inom en snar framtid i våra lokaler på Office Management. Där kan alla anmäla sig.

Vår mission

 
Som ett litet eller medelstort företag har du rätt att vara en del av en framtida marknad och den digitala samhällsutvecklingen. Därför är vi passionerade vårt uppdrag att ge dig rätt förutsättningar och resurser att kunna konkurrera med de stora aktörerna i din bransch.

Din tillväxt, vår passion!

Vi är passionerade vårt uppdrag att ge dig som ett litet eller medelstort företag rätt förutsättningar och resurser att kunna konkurrera med de stora aktörerna i din bransch.

O.M At your Service

Vi förser dig med människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken. Du får helt enkelt molnbaserade IT-tjänster levererade av jordnära människor.

Lokalt i Norden

Med närvaro på lokala marknader över hela Norden får du tillgång till vår kvalificerade support på just din ort. På köpet får du styrkan i vår bredd och vår långa erfarenhet.

Läs mer om våra nya molnbaserade IT-lösningar, tillvalstjänster och människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken!