INVITASJON TIL FROKOSTSEMINAR 20. NOVEMBER                         
Hei!
Vi gleder oss over å invitere til årets siste Lederforum Follo, og vi planlegger å gjøre denne frokosten til et høydepunkt for våre deltakere! 

Kåre Geir Lio fra NNL er programleder og foredragsholder innen ledelse hvor hans filisofi er at det ikke finnes en type ledelse, men at det kommer an på situasjon og person. Han har fokus på utvikling av selvtillit, mot og selvfølelse som må ligge til grunn for at man skal kunne være en god leder. Han setter alle personligheter i hver sin bås for at man skal få best mulig forståelse av hverandre. 

DATO: 20. November
STED: Odd Fellow, Ski
TID: 07.30-10.00
PÅMELDINGSFRIST: 15 november


Vi lover humor, godt innhold og relasjonsutvikling!

Gled dere!
FOREDRAGSHOLDER:
 
 
KÅRE GEIR LIO

Han er programleder i NNL, og siden 1997 har Kåre Geir ledet utallige programmer og prosesser innenfor leder-, organisasjons- og medarbeiderutvikling.

Kåre Geir har mangeårig erfaring som lærer i barne-, ungdoms- og videregående skole. Han var trener og leder på elitenivå i håndball i mange år.
Han er utdannet adjunkt fra Universitetet i Bergen og Høgskolen i Telemark, har tilleggsutdanning innen gestaltpsykologi og er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Les mer


Personene bak

Vi er fire personer som står bak oppstart av denne møteplassen med en bred og ulik bakgrunn innen; marked, salg, service og forretningsutvkling.

LES MER


LEDERFORUM FOLLO GJENNOM 2018

DATO:  14. februar - Digitalisering av ledere
DATO:  17. april - Kryptovaluta
DATO:  18. september- Kommunikasjon
DATO:   20. november - Ledelse
 


Partnere: