LÅT OSS FÖRA DIG TILL ÅR 1962!
 
 
Teaternattvandring

Varje år producerar Vaxholms Fästnings Museum en ny ”teaternattvandring” i samarbete med Vaxholms Fästnings Musei Vänner. Under en sådan föreställning får du bl.a. besöka delar av Vaxholms kastell som normalt inte visas.

Ett 50-tal aktörer både amatörer och professionella skådespelare (tex sångare från Folkoperan) brukar medverka i föreställningen som mest. I årets uppsättning kommer vi att föra dig tillbaka till år 1962! Förbered dig på en händelserik, spännande och lärorik kväll med teater, sång, musik, dans och humor.

Under kvällen kommer du även få möjlighet att gå ombord på det vackra segelfartyget T/S Constantia, vi avslutar sedan aftonen med en stämningsfull eldshow.

För dem som vill maximera upplevelsen rekommenderar vi varmt en övernattning på kastellets charmerande Bed & Breakfast som har 20 % rabatt på sina rum i samband med våra teaternattvandringar.

Plats: Vaxholms Kastell
Tid: fredag 26 oktober och lördag 27 oktober
kl. 18:45–ca 21:45.
Pris: vuxna 280 kr, barn 80 kr.


Mer info om Vaxholms Kastell se vår hemsida: www.vaxholmsfastning.se
 


Boka dina biljetter direkt

I avgiften ingår även båttransport
kl. 18:45 från Vaxholm och lättare förtäring under föreställningen.

OBS! Antalet biljetter är tyvärr begränsade, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Evenemanget är tyvärr ej handikappanpassat.