Nettside

Agenda og påmelding

Video

Ælvespeilet

Vi gleder oss over å invitere deg til en revitalisert utgave av Lederforum Grenland i samarbeid med Vekst i Grenland og Grenland Næringsforening.

Sted: ÆLVESPEILET
Dato: 24. oktober 2018
Tid: 11.30-15.30
Tema: Lederutvikling og endringsprosesser
Påmeldingsfrist: 17. oktober


I kjent stil starter dagen med en enkel lunsj og vi ønsker velkommen kl 12.00.
Denne gangen har vi med oss det mangeårige TV-ansiktet Vidar Davidsen som foredragsholder. Han har en solid tyngde innen endringsprosesser, leder- og teamutvikling i norske og internasjonale selskaper. Del to av ettermiddagen har vi fokus på deg som deltaker hvor kunnskap og relasjoner står i fokus.
 

Davidsen spilte 46 A-landskamper i fotball, er Vålerengas mestvinnende person gjennom tidene og trente i mange år toppklubbene Vålerenga, Strømsgodset og Lyn, og vet hva det vil si å levere under press.

FOREDRAGSHOLDER

Vidar Davidsen har de siste 15 årene jobbet som konsulent med endringsprosesser, leder- og teamutvikling for ledere i forbindelse med prestajonsheving og egenutvikling. 
På kundelisten har han selskaper innen sjømat, olje, produksjon, finans, helse, IT, dagligvarer, byggevarer, kriminalomsorg, politiet, m.fl.

Vidar har også levert skreddersydde foredrag i 20 år og har erfaring som konferansier ved større arrangement. I tv-bransjen har han vært ekspertkommentator for Viasat i Champions League i 21 år.

 

SAMARBEIDSPARTNERE: