Hjem

Lokasjon

Strategi og styrke
Strategi i business og styrke i livet


TidTorsdag 27. september kl. 17:30- 21:00 

Denne kvelden får vi inngående kunnskap og læring fra:

CEO i Strategic Consulting Group, Arne Harket:

"DERFOR FEILER STRATEGIINITIATIV"

Har din virksomhet en tydelig strategi? I foredraget vil Arne gå gjennom ti grunner til at strategiinitiativ feiler. Han kommer også med fire anbefalinger til styrer og ledergrupper.

Arne Harket etablerte Strategic Consulting Group i 2016. SCG hjelper virksomheter med å utvikle sterke forretningsstrategier. Harket har jobbet med en rekke norske virksomheter. Han har også sittet i uliker ledergrupper, blant annet i Danke Bank, Formuesforvaltning og i rektorkollegiet for høyskolene ved Handelshøyskolen BI. Han var også i flere år direktør i det internasjonale markedsføringsbyrået Kunde & Co, med ansvar for det norske markedet.

En analyse Strategic Consulting Group fikk utført blant 600 norske næringslivsledere viser at mange norske styrer og ledergrupper har liten kunnskap om konkurransefortrinn og strategi. Analysen viser at under 25 prosent av norske virksomheter har definert og implementert et konkurransefortrinn.

-Det er oppsiktsvekkende når vi vet at det er veldig klare sammenhenger mellom tydelige forretningsstrategier og lønnsomme virksomheter. Mange styrer og ledergrupper tar for lett både på strategiutviklingen og på strategiimplementeringen. I mange tilfeller mangler tilstrekkelig kunnskap, sier Arne Harket. www.scgroup.no


Fysioterapeut, forfatter og tidligere alpinist på det norske landslaget, Annie Manshaus Lingjerde:

"Å FINNE SIN STYRKE"

I foredraget vil hun fortelle om naturen som helsestudio. Hun vil også dele sin prosesserfaring fra idé til ferdig bok "Styrke i livet". Om frykt, mot, tålmodighet, det å våge å være tro mot seg selv, hvordan hente fram drivkraften og fornye sin styrke som gründer.

Annie Manshaus Lingjerde er fysioterapeut og tidligere alpinist på det norske landslaget. Hun har mellomfag fra Norges Idrettshøgskole med trenerstudiet som fordypning og en dobbel Bachelor i psykologi og mellommenneskelig kommunikasjon fra Denver University i USA. Her mottok hun flere akademiske og idrettslige utmerkelser. Annie er en pionér i å tilby utendørstrening for mosjonister og en populær trener på hjemstedet, Fossum i Bærum. Hun er også en anerkjent kursholder i bedrifter og for helsepersonell i Norge. Hun har nylig gitt ut boken «Styrke i livet» - en bok som inspirerer og styrker deg som et HELT menneske. www.annieone.no


Sted: InspoStudio Kurssenter, Eyvind Lyckes vei 6, Sandvika. (Gamle Hamang papirfabrikk) Gratis parkering i P-hus ved Sandvika videregående skole. Spaser over broa til InspoStudio) 

Påmelding: Påmelding = Vipps til "KIB Bli Proff" kr 175,- for medlemmer og kr 475,- for ikke medlemmer. Ta gjerne med en venn til medlemspris.

Vi serverer deilig suppe fra Nina på Kafé Kvist. 

Gå ikke glipp av denne kvelden! 
Hjertelig velkommen!