MCED18 On Tour!

Under oktober och november kommer Mitel besöka 7 orter i Sverige under en förlängd förmiddag och prata om det mesta och bästa från Mitel Customer Experience Days 2018 i Västerås.

Vi riktar oss både till er som inte hade möjlighet att träffa oss på MCED18 i Västerås i maj och till er som tycker att repetition är kunskapens moder.

Under dagen kommer vi att varva presentationer med demonstrationer och diskussioner för att verkligen visa på alla möjligheter som finns med våra lösningar och svara på era frågor. 

Vi kommer att prata om UC- och samarbetslösningar, telefonistappar samt kundservice och kontaktcenter och vi kommer att diskutera kring hur dagens digitala och mobila värld har förändrat det mesta.

  • De nya medarbetarna ställer andra krav på arbetsmiljö och verktyg, de tar för givet att arbetet inte är en plats utan en aktivitet som kanske inte alltid är styrd av tid och rum och vill ha den bästa samarbetslösningen.
  • Arbetsinnehåll och arbetsmetodik förändras för telefonister och receptionister. När är en kommunikationscentral eller traditionell telefonist bäst?
  • Sättet att interagera mellan säljare och köpare förändras, den nya spelplanen där konkurrenterna nu bara är ett klick borta, hastigheten som ett gott eller dåligt rykte sprids med, och inte minst hur köpresan förändrats.
Dagarna inleds klockan 08.30 med kaffe och smörgås, presentationerna börjar vid 9-tiden med avbrott för lunch vid 12-tiden. Efter lunch kommer det finnas tid för att ha enskilda diskussioner med oss - kom ihåg att anmäl ditt intresse vid anmälan. 

Har du några speciella önskemål eller frågor som du vill att vi förbereder så kan du skriva det i din anmälan.

Varmt välkomna till MCED18 On Tour!

önskar Mitel-teamet i Sverige

Sundsvall

17 oktober

Clarion Collection Hotel Grand, Nybrogatan 13

Malmö

23 oktober

Quality Hotel Live, Dag Hammarskjölds Torg 2

Anmäl dig till Malmö

Jönköping

24 oktober

Comfort Hotel Jönköping, Klostergatan 28

Anmäl dig till Jönköping

Stockholm

25 oktober

Mitel, Arenavägen 63, plan 5, Johanneshov

Anmäl dig till Stockholm

Göteborg

6 november

Comfort Hotel Göteborg, Skeppsbroplatsen 1

Anmäl dig till Göteborg

Örebro

7 november

Clarion Hotel Örebro, Kungsgatan 14

Anmäl dig till Örebro