Har ni förstått vad Dynamics 365 Business Central verkligen är?

Låt oss ta reda på det ihop.

Från början till nu Som produkt

För er som vill använda den interna IT:n som en av era konkurrensfördelar.

Företag digitaliseras. Tekniska lösningar får på allt fler arbetsplatser möjlighet att organisera upp och ersätta tröga manuella arbetsprocesser. Bransch efter bransch försöker hitta sin väg att utnyttja digitaliseringen på rätt sätt. Att digitalisera innebär att tänka nytt.

Tekniska, smarta lösningar ska få ihop människor, information, olika system och kunder på ett bra sätt. Målet är att med enkla medel förändra hur företag arbetar och förändringen ska implementeras på ett smart sätt. Det här är tanken med Microsofts affärslösning Dynamics 365. Att göra det enkelt för varje företag och varje affärsfunktion – att förbättra sättet de arbetar på. Läs mer här 

Utökad funktionalitet med möjlighet till egna anpassningar

Inled din digitala omvandling och förbättra din verksamhet med hjälp av Dynamics 365 Business Central. Använd expertisen och kraften av Dynamics NAV komprimerat till ett smart affärssystem som du och ditt företag kan växa i. Skapa ett affärssystem med funktionaliteter som passar era behov och anpassningar.

Integrera ditt affärssystem med kommunikativa verktyg 

Med hjälp av Dynamics 365 Business Central kan du integrera olika värdefulla verktyg som Office 365, Business Intelligence, Power Apps och egna Flows för att skapa en komplett lösning. Exportera enkelt data och skapa utgående dokument i Word och Excel som integreras med Dynamics 365 Business Central för en helhetslösning.

Molnet gör datat tillgänglig
- var och när som helst

Använd molnet i samband med Dynamics 365 Business Central, är det nästa steg för ditt företag? Ta hjälp av den senaste tekniken som ligger i molnet och kom åt företagets data när du vill. Använd Dynamics 365 Business Central för att hela tiden ha ditt affärssystem tillgängligt och arbeta var och när som helst. Det är du som sätter gränserna.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.