Hjem

Program

Kalender

Foredragsholdere

Lokasjon

Bli Proff 20. mars

Lær å lage og presentere din unike «pitch»

 


Tid: Tirsdag 20. mars kl. 17:30 - 21.00
Sted: Thon Hotels Oslofjord, Sandvika 

En god pitch er at du på kort tid (10-30 sekunder) presenterer med overbevisning fordelene ved det du holder på med. Denne kan brukes i alle sammenhenger og mest kjent er  «heispitch og investorpitch.»

Denne kvelden skal du få lære fra en av verdens beste «investor pitch trenere».

Steinar Hoel Korsmo, President & CEO Seed Forum Global. Han har personlig trent verdensledende eksperter innen etablering av innovasjonssystemer,samt mer enn 2000 oppstartsbdrifter for å bli investor klare. www.seedforumglobal.com 

Tove Mowé gjør «Prepptalks» med mennesker som ønsker å bli i stand til å føle seg trygge, tøffe og tydeligere på en arene de skal prestere på sitt beste. Det kan være f.eks i en jobbintervjusituasjon, holde en presentasjon, gjøre et innsalg, være leder av et team eller takle vanskelig samtaler og kollegaer. Tove´s mål er alltid å bidra til å gjøre mennesker i stand til å tro på selg selv og sine leveranser mer enn noen gang.

Kunstnerisk innslag av Cecile Due- Bærmuda,
Bærum musikk og danseteater http://baermuda.no/


«How to stand out?» 
Vær raskt tydelig på hva som er fordelen ved å jobbe med deg. Hvilken forskjell gjør du? Avslutt med et spørsmål slik at du "selger" inn det neste møtet.  En pitch handler alltid om det. Samme teknikk brukes, men kanskje litt andre ord, når du snakker med leverandører, kunder og samarbeidspartnere.


Gå ikke glipp av denne muligheten til å lære av de aller beste! 


Hjertelig velkommen!

Vi gleder oss!
​​​​​​Bli Proff-komiteen, Margrethe, Gro og Vigdis