Kiila Food & Bar

Kalevankatu 1, 00100 Helsinki

Tervetuloa Dustinin koulutuspäiville, jotka järjestetään Helsingissä 24.8.2017.

Dustinin koulutuspäivät eli Dustin’s Amazing Solutions Race on IT-alan koulutustapahtuma, joka kokoaa koko päivän ajaksi tietotekniikan ammattilaiset ja alan johtavat laitevalmistajat yhteen, tarjoten ajankohtaista tietoa alan kehityksestä ja mahdollisuuden läpikäydä asiantuntijoiden kanssa uusien ratkaisujen soveltuvuutta omaan organisaatioon.

Koulutuspäivien ohjelma koostuu Dustinin ja yhteistyökumppanien järjestämistä pienryhmäluennoista ja yrityskohtaisista asiantuntijatapaamisista. Koulutuspäivän aikana osallistujat saavat luennoilla katsauksen tärkeimpien laitevalmistajien kehityssuuntauksiin. Tämän lisäksi osallistujilla on luentojen ohella mahdollisuus keskustella eri asiantuntijoiden kanssa oman infrastruktuurin kehityksestä.
 
Koulutuspäivien yhteistyökumppaneita ovat HP Inc., Hewlett-Packard Enterprise, Cisco, Dell EMC, Microsoft, Veeam, Extreme Networks, Lenovo, Electrowaves & Infinigate. Dustinin koulutuspäivien vastaavana toteuttajana toimii Dustin Finland Oy.

Osallistuminen koulutuspäiville on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.8.2017 yllä näkyvän "rekisteröidy" napin kautta. Lisätietoa koulutuspäivistä antaa Jesse Vesterinen Dustinilta, puh. 044 334 0207 tai jesse.vesterinen@dustin.fi.

Koulutuspäivien 2017 ohjelma sekä yhteistyökumppanit

Tämän vuoden koulutuspäivien teemana on Digitalisaatio. Luennot alkavat Helsingissä kello 10:00 ravintola Kiilassa. Ilmoittautuminen on kello 9:45. Luentojen järjestys vaihtelee ryhmittäin. Päivää varten tarvitset rennon vaatetuksen ja kengät, joilla on mukava kävellä.

Ideatalouden liiketoiminta tarvitsee hybridi-IT:tä ja älykkäitä verkkoja.
Hewlett Packard Enterprise

Cisco goes Hollywood.
Cisco

Dell EMC ratkaisut asiakastarinoiden kautta.
Dell EMC

HP ratkaisut eri vertikaaleissa.
HP Finland

Modernit laitteet ja niiden tehokas käyttö.
Microsoft

Lenovo DCG ratkaisut.
Lenovo

Extreme Networks, the best kept secret in the industry.
Extreme Networks

Infinigate ratkaisut.
Infinigate

Digital transformation is the new normal.
Veeam

Electro Waves Simplified meeting solutions - The complete meeting room system.
Electrowaves

ArcSight Data Platform – avoin arkkitehtuuri tapahtumille sekä IoT-, liiketoiminta- ja tietoturvatapahtumien käsittely reaaliaikaisesti.
HPE (Software)

Sijainti

Kiila Food & Bar

  • Osoite
    Kalevankatu 1, 00100 Helsinki
  • Kysymykset tilaisuudesta
    Jesse Vesterinen, Dustin Finland Oy, +358443340207
  • Email
    jesse.vesterinen@dustin.fi

Saapumisohjeet

Anna lähtöpisteesi ja paina "Reitti" nappulaa