MCED17 On Tour!

Under september och oktober kommer Mitel besöka 7 orter i Sverige under en förlängd förmiddag och prata om det mesta och bästa från Mitel Customer Experience Days i Malmö.

Vi riktar oss både till er som inte hade möjlighet att träffa oss i Malmö i maj och till er som tycker att repetition är kunskapens moder.

Under dagarna kommer vi att varva presentationer med demonstrationer för att verkligen visa på alla möjligheter som finns med våra lösningar. 

Den röda tråden kommer att vara FÖRÄNDRING. Vi kommer att fokusera på den mobila medarbetarenmultitelefonisten, den digitala (köp)-processen samt den digitala transformeringen inom hälso- och sjukvård och vi kommer att diskutera kring hur dagens digitala och mobila värld har förändrat det mesta.

  • De nya medarbetarna ställer andra krav på arbetsmiljö och verktyg, de tar för givet att arbetet inte är en plats utan en aktivitet som kanske inte alltid är styrd av tid och rum och vill ha den bästa samarbetslösningen.
  • Arbetsinnehåll och arbetsmetodik förändras för telefonister och receptionister. När är en kommunikationscentral eller traditionell telefonist bäst?
  • Sättet att interagera mellan säljare och köpare förändras, den nya spelplanen där konkurrenterna nu bara är ett klick borta, hastigheten som ett gott eller dåligt rykte sprids med, och inte minst hur köpresan förändrats.
  • Hur vården och omsorgens arbetsprocesser och verksamheter integreras med dess kommunikationsapplikationer i takt med den digitala transformeringen.
Vi inleder dagarna klockan 08.30 med kaffe och smörgås och har ett par presentationspass varvade med demonstrationer fram till lunch, fortsätter med ett avslutande presentations- och demonstrationspass och räknar med att vara klara 14.00.

Har du några speciella önskemål eller frågor som du vill att vi förbereder så kan du skriva det i din anmälan.

Varmt välkomna till MCED17 On Tour!

önskar Mitel-teamet i Sverige

Växjö

19 september

Quality Hotel Royal Corner, Liedbergsgatan 11

Anmäl dig till Växjö här

Norrköping

20 september

Elite Grand Hotel,
Tyska Torget 2

Anmäl dig till Norrköping här

Karlstad

21 september

Clarion Collection Hotel Plaza, Västra Torggatan 2

Anmäl dig till Karlstad här

Luleå

26 september

Quality Hotel Luleå, Storgatan 17

Anmäldig till Luleå här

Örnsköldsvik

27 september

Arken Konferens, Strandgatan 21

Anmäl dig till Örnsköldsvik här

Falun

28 september

Clarion Collection Hotel Bergmästaren, Bergskolegränd 7

Anmäl dig till Falun här

Stockholm

4 oktober

Mitel, Arenavägen 63, 5 trappor

Anmäl dig till Stockholm




Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.