Share this email:

Vi søker Apps-kunder i Norge

Vi er to nye representanter i OUGN-styret (Oracle User Group Norway) og kommer fra henholdsvis Posten Norge AS og Helse Sør-Øst.
Vi bruker ERP-løsninger fra Oracle og en av motivasjonsfaktorene for å bli med i OUGN-styret var å få kontakt med andre Apps-kunder i Norge og bygge et fellesskap der vi kan utveksle erfaringer.
 
27. oktober fra kl 9 til 10 vil vi ha en kort presentasjon der vi begynner med oss selv. Håper du kan delta eller videresende til riktig person(er) i ditt selskap med kopi til oss.
Det vil også være en rekke andre presentasjoner den dagen fordi det er et arrangement i regi av OUGN i forbindelse med Oracle Groundbreakers EMEA 2021.
Vi kommer tilbake til deg med agenda og link til påmelding når det er klart.
 
I den forbindelse prøver vi å få oversikt over alle Apps-kunder i Norge – uavhengig av om det er som del av en implementering fra utlandet eller om det er en ren norsk installasjon, og uavhengig av om det er Cloud, on-prem, ERP, HCM, CRM eller andre løsninger.

Så da har vi noen spørsmål:

  • Er du riktig kontaktperson i ditt selskap? Hvis ikke, er det noen andre du tenker vi kan kontakte?
  • Er du/ditt selskap interessert i kontakt med andre brukere av Oracle-produkter i Norge?
  • Kan du si noe om hva dere har av Oracle Apps løsninger hos dere?
Vi håper du har mulighet til å bruke et par minutter på spørsmålene ved å svare direkte på denne mailen eller gjerne via linken nedenfor.

Vennlig hilsen
Lisbeth Evensen og Terje Haugli
OUGN

If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2021 Oracle User Group Norway, All rights reserved

Mailing address: OUGN c/o Joakim Helmeriksen Skavangervn. 50 | N - 3617 Kongsberg | www.ougn.no