Häng med till Bryssel 15-17 april 

Det händer mycket på life science-området inom EU just nu. Nya direktiv och lagstiftningsförslag som kommer få stor påverkan på vår bransch har antagits och är under utarbetande. Från svenska aktörers håll ser man utmaningar med vissa av förslagen samtidigt som vissa utgör stora möjligheter till ökad harmonisering. 

Följ med Swecare, Lif och Swedish Medtech på en resa till Bryssel där vi tillsammans med Maja Fjaestad, tidigare statssekreterare på Socialdepartementet, djupdyker i aktuella frågor och även lär oss mer om hur långsiktigt påverkansarbete går till.

I programmet ingår besök på den svenska EU-representationen och EU-institutionerna, samt möten med organisationer som bevakar frågor och bedriver framgångsrikt påverkansarbete på plats i Bryssel. Resan inleds preliminärt med en middag den 15 april och programmet börjar på morgonen tisdag den 16 april.

Välkommen att anmäla ditt intresse för resan redan nu. Mer information om programmet samt avgift kommer förmedlas till intresserade. Sista anmälningsdag 29 februari!.

Häng med oss!
Swecare, Lif och Swedish Medtech

LIF
Lif är branschorganisationen för de forskande läkemedelsföretagen i Sverige och har idag närmare 90 medlemmar.

SWEDISH MEDTECH
Swedish Medtech är branschorganisationen för de medicintekniska företagen i Sverige och har idag drygt 200 medlemsföretag.