Projekt Fenixz        

Informationsbrev #7, juni 2022

Nu laddar vi för höstens kurser! 

Semestern är på intågande och med den kommer kursverksamheten i projekt Fennixz att göra sommaruppehåll.

Nu närmar sig den sista delen av projektet, och vi har laddat upp med kurser i kursportalen som alla Fenixz-företag kan anmäla sig till redan nu. Vi har viss bemanning under hela sommaren om det finns frågor om kurserna eller funderingar kring anmälan. Maila till fenixz@fyrbodal.se. 

Klicka på länkarna nedan för att se hela utbudet och för att anmäla dig och dina kollegor till kurserna. Vi har över 40 kostnadsfria kurser som finns där och väntar på din anmälan! 

Här är några av de kurser som startar direkt efter semesterperioden: 
Bokföring grund 30/8 
Affärsekonomi / ekonomistyrning 29/8 
HR Grundkurs 24/8 
MS PowerPoint grundkurs 24/8 
MS Outlook 1/9 
Digital marknadsföring grundkurs 6/9 

Trevlig sommar önskar projektgruppen!

Om Fenixz informationsbrev

Här får du tips om planerade utbildningar, information om projektet i allmänhet och annat som berör denna kompetenssatsning. Informationsbrevet skickas med jämna mellanrum till ansluta företag, utbildare, samverkansparter och intressenter fram till att projektet avslutats i slutet av 2022. 

Att vara en god förebild i arbetslivet

En digital föreläsning om att se sig själv

Michael Lundh arbetade 26 år på Norrmalmspolisen som piketpolis och som ungdomspolis. Nu föreläser han om värderingar, normer, machokultur, värdegrund och goda förebilder. Michael ger verktyg som bejakar värdegrundsfrågor och motverkar diskriminering och rasism på arbetsplatsen eller inom organisationen. Han visar hur en bättre arbetsmiljö skapas genom att var och en följer sin etiska kompass. Budskapet är i högsta grad relevant för alla, vilken del av arbetslivet, eller bransch du än kommer ifrån.

Detta är en digital föreläsning som du kan se när du vill under sommaren, om du är ett registrerat Fenixz-företag. Klicka på länken nedan för att anmäla dig, så får du en länk till föreläsningen via e-post. 

OBS! Föreläsningen är kostnadsfri, det enda du betalar är din tid OCH att du efteråt signerar tiden för det du har lagt ner enligt instruktioner via mail. 

Fyrbodals kommunalförbund | www.fyrbodal.se | Tel 0522-44 08 20 | E-post kansli@fyrbodal.se
Om du inte vill ha fler nyhetsbrev, avregistrera dig här.
Läs mer om vår integritetspolicy.