Välkommen till vårens stora branschmingel

Inbjudan 8 maj Eurovision Nätverksträff 

MAJ
8

Inbjudan Nätverksträff under Eurovision

Tid: 10.00-11.45
Plats: Malmö Live

Vi har den stora glädjen att tillsammans med Sponsrings & Eventsverige bjuda in er alla till ett glittrande branschmingel och ett fullmatat scenprogram i hjärtat av det pågående Eurovision - på Malmö Live, en av huvudhubbarna för evenemanget.

Samtidigt pågår ett europamästerskap i fotboll, UEFA F17 EM i Malmö och Lund, så vänta er en publikfest utan dess like i både fotbollens och musikens tecken.

Temat är hur vi kan förstärka de positiva effekter som evenemangen ger till en destination - allt ifrån intäkter till näringslivet, ett blomstrande föreningsliv, sociala effekter, engagemang och stolthet hos invånarna.

Vi har äran att kunna presentera ett par av Sveriges främsta branschprofiler. På scen ser vi bland andra Andrea Möllerberg – generalsekreterare för Svenska Fotbollförbundet, Therese Liljedahl  Senior Vice President Marketing Partnership för Live Nation, Robert Pettersson evenemangsforskare på ETOUR och Cecilia Perlind VD för Sponsrings & Eventsverige.

Konferencier är the one and only Ola Selmén, programledare på SVT och SR. 

Andrea Möllerberg

Generalsekreterare Svenska Fotbollförbundet

Therese Liljedahl

Senior Vice President Marketing Partnership för Live Nation

Cecilia Perlind

VD Sponsrings & Eventsverige

Robert Pettersson

Evenemangsforskare ETOUR

Ola Selmén - Moderator

Dagens moderator är ingen mindre än SVT-profilen Ola Selmén som leder oss igenom dagen. Ola känner ni bland annat igen från Amigo Grande, Upp till Bevis och Morgonpasset i P3.

corporate.visitskane.com  | Kontaktuppgifter  | Öppna webbversion

Visit Skåne AB
Dockplatsen 26 | Malmö, Sweden

Skånes regionala destinationsbolag, Visit Skåne AB, ska stärka Skånes varumärke internationellt, och främja besöks- och eventnäringen. I uppdraget ingår att verka för att stora evenemang, kongresser, utställningar och mässor genomförs i Skåne. Det handlar också om att utveckla skånsk besöks- och eventnäring med fokus på hållbarhet och innovation, och att öka destinationens kännedom och attraktivitet internationellt. Visit Skåne AB ägs av Region Skåne Holding AB och bildades 2023 genom en fusion av Tourism in Skåne AB, Event in Skåne AB samt Business Region Skåne AB.