Bildgalleri från Hylla Skåne-dagen

Skåne – where tourism matters

Glimtar från prisutdelningen

Var du med på Amiralen i Malmö när priserna delades ut? Se våra bilder från den härliga dagen.

Här är vinnarna av Hylla Skåne

Skåne har sagt sitt och röstat fram sina favoriter i Visit Skånes nya besöks- och evenemangspris Hylla Skåne 2023. Dryckeshantverket med Glenn Pålsson är Årets Eventskåning, Skånes Djurpark tar emot priset Årets Upplevelse och juryns hedersutmärkelse Årets Tillsammans går till evenemanget Österlen Lyser. Årets Volontär är Malin Buhre för sina ideella insatser i Kävlinge HK, Lundaspelen och Handbolls-VM.
 
Tack till dig som har varit med och nominerat och röstat fram dessa eldsjälar som får Skåne att blomstra av upplevelser och evenemang!

Kunskap

Nu tar vi nästa steg för att sälja in Skåne till danskarna

Vårt pop-up erbjudande blir nu digitalt för att nå ut till fler. Fokus kommer att vara på konkreta tips inom marknadsföring för att fånga danskarna i det digitala flödet och locka till köp.
 
Webinaret den 9 april vänder sig till aktörer i den skånska besöks- och evenemangsnäringen och genomförs två gånger för att fler ska kunna delta. Det digitala formatet för kunskapsdelning gör att vi kan bjuda in företag från hela Skåne för en koncentrerad timme kunskap, som vi hoppas ska ge en boost framåt i arbetet.  

Ha koll på juridiken kring volontärarbete

Juridiken kan upplevas som svårnavigerad, otydlig och många gånger upp till tolkning när det kommer till att anlita volontärer till evenemang. Läs juristernas sammanställning av de vanligaste scenarierna och frågeställningarna för att försöka reda ut vad som gäller.

MAJ
8

Save the Date: 
Nätverksträff under Eurovision

Tid: 10–12
Plats: Malmö Live

Snart dags för vår nästa nätverksträff! Missa inte vårens stora branschmingel mitt under pågående Eurovision.

Talare under dagen är bland andra Andrea Mellergård – generalsekreterare för Svenska Fotbollsförbundet, Therese Liljedahl – senior Vice President Marketing Partnership för Live Nation, Robert Pettersson – forskare på ETOUR, Cecilia Perlind – VD för SES. Konferencier är Ola Selmén, programledare på SVT, Sveriges Radio och konferencier för de svenska dam- och herrlandslagen i fotboll. Glittergaranti utlovas! Inbjudan kommer inom kort.

På gång

Premiär i Helsingborg

För Svenska Destinationsdagarna, som har som mål att samla verksamma personer från svenska destinationsorganisationer, som kommuner och lokala destinationsbolag. Den 12 april berättar kollegor från Visit Skåne om perspektiv och inspiration kring det globala, lokala och samverkan.

World Tourism Day

Turism och fred är årets tema för World Tourism Day 26 september. Det handlar om förståelse och att bygga broar mellan människor. Under året vill vi därför uppmärksamma detta på olika sätt, bland annat genom att lyfta fram initiativ i Skåne som goda exempel på årets tema.

Vill du också få nyhetsbrevet?

Har du fått nyhetsbrevet på annat sätt än i din inkorg och vill också prenumerera?
Fyll i dina uppgifter i formuläret.

corporate.visitskane.com  | Kontaktuppgifter  | Öppna webbversion

Visit Skåne AB
Dockplatsen 26 | Malmö, Sweden

Skånes regionala destinationsbolag, Visit Skåne AB, ska stärka Skånes varumärke internationellt, och främja besöks- och eventnäringen. I uppdraget ingår att verka för att stora evenemang, kongresser, utställningar och mässor genomförs i Skåne. Det handlar också om att utveckla skånsk besöks- och eventnäring med fokus på hållbarhet och innovation, och att öka destinationens kännedom och attraktivitet internationellt. Visit Skåne AB ägs av Region Skåne Holding AB och bildades 2023 genom en fusion av Tourism in Skåne AB, Event in Skåne AB samt Business Region Skåne AB.