Projekt Fenixz        

Informationsbrev #9, september_1 2022

Platser kvar! 

Efter semesterperioden har vi till vår glädje sett att antalet bokade kursplatser har ökat, vilket har inneburit att flera har blivit fullbokade. Men vi har även kurser som det finns platser kvar på. Här är några i närtid: 

Digital marknadsföring
Vill du lära dig mer om i vilka kanaler dina målgrupper finns och hur du kan anpassa ditt budskap för att nå kunden och skapa engagemang samt öka din försäljning? Då är denna utbildning för dig!
Du får lära dig om hur digital marknadsföring hjälper till att skapa en tydlig bild av hur ditt företag bäst skall navigera genom den digitala marknadsföringsdjungeln, du får även en genomgång av en arbetsmodell för att lyckas från idé till genomförande. Kursen fokuserar på de vanligaste digitala marknadsföringskanalerna, dvs hemsida, Facebook, Instagram och LinkedIn.
Mer info och anmälan: Digital marknadsföring grundkurs 6/9 

Alla kan sälja - försäljningsprocessen
Det viktigaste i ett företag är försäljningen. Många företag har renodlade säljare vars uppgift är att driva affärer, men för det lite mindre företaget utan rollen säljare, finns många möjligheter till försäljning. I den här utbildningen lär vi den ovana säljaren grunderna i att identifiera affärsmöjligheter och verktyg för att skapa merförsäljning, med målet ökad kundnöjdhet.
Du får lära dig om förståelse för säljprocessen och tränar på metoder och verktyg för bl.a. argumentation, mötet med kund och avslutstekniker. 
Mer info och anmälan: Alla kan sälja - försäljningsprocessen 6/9 

Arbetar du inom ett serviceyrke?

Då har vi kurserna för dig!

Vi har satt ihop ett paket med kurser som vi tror kan passa in för dig som arbetar inom t ex besöksnäring, handel eller andra yrken där graden av service är en av de viktigaste faktorerna för företagets framgång. Och där omställning är högst relevant för att möta besökarnas/kundernas förändrade köp- och beteendemönster. Här är några av de kurser som kan passa just dessa yrkesgrupper. Men såklart passar de flesta kurserna de flesta yrkesverksamma.  

Service o bemötande 20/9 
Handelns digitala omställning - grundkurs 20/9 
Paketreselagen och resegarantilagen 10/10 
Visuell marknadsföring 19/10 
Alla kan sälja - försäljningsprocessen 6/9 
Prissättningsteori 20/9 

Nu kör vi flera digitala informationsträffar

Nu tar vi inte in flera nya företag, men ca 25 företag är relativt nytillkomna. För dessa och redan deltagande företag, berättar vi om vilka kurser som är aktuella under hösten, du får reda på hur anmälningar till kurserna går till, vad som krävs av dig som deltagare, vad du kan förvänta sig av oss osv. Du har möjlighet att ställa frågor och på så sätt få mer koll på dina möjligheter att hitta rätt kurser för dig. 
Nästa träff är fredagen den 9 september kl 8:30 - 9:00. Ingen anmälan behövs. 
Klicka här för att ansluta till mötet

Fler informationsträffar är inbokade den 16:e september och den 23:e september. Länkar till dessa finns på hemsidan via knappen nedan.

Om Fenixz informationsbrev

Här får du tips om planerade utbildningar, information om projektet i allmänhet och annat som berör denna kompetenssatsning. Informationsbrevet skickas med jämna mellanrum till ansluta företag, utbildare, samverkansparter och intressenter fram till att projektet avslutats i slutet av 2022. 

Fyrbodals kommunalförbund | www.fyrbodal.se | Tel 0522-44 08 20 | E-post kansli@fyrbodal.se
Om du inte vill ha fler nyhetsbrev, avregistrera dig här.
Läs mer om vår integritetspolicy.