Afterwork - Väck din kreativitet

Calendar IconEvent hosted by Sanna Office Hub

March 21, 2024 – March 21, 2024Sanna Office Hub, Vendevägen 89, Stockholm, Sweden 182 32

People on LinkedIn are goingJoin

Keep up with Afterwork - Väck din kreativitet

See who else is going to Afterwork - Väck din kreativitet, and keep up-to-date with conversations about the event.

Join the Afterwork - Väck din kreativitet experience

About this event

Sanna Office Hub i samarbete med Företagarna i Danderyd vill varmt välkomna dig till vår Afterwork! Förutom trevligt mingel och gott tilltugg. Vår föreläsare denna gång kommer att vara Ulf Winroth med Väck din kreativitet – Enkla steg mot ett roligare och ett mer produktivt liv.

Mänsklig kreativitet är ett av det främsta skälet till att vår värld och civilisation ser ut som den gör, både det positiva och det negativa. Att vara kreativ tycker alla är kul och lustfyllt och något som ses som en mycket positiv mänsklig egenskap. Så det är fantastiskt att det är möjligt att använda sin kreativitet inom i stort sett alla aspekter av livet, från att skapa en god vardagsmiddag till att utveckla en ny fantastisk uppfinning.
Men kan alla vara kreativa? Och kan man lära sig att vara kreativ och utveckla sin egen förmåga? Svaret är självklart tre gånger ja.

Under denna AW kommer Ulf presentera sitt perspektiv på kreativitet. Han kommer också presentera handfasta tips på hur du kan utveckla din kreativitet på enkla sätt. Hur du få mer tillgång till att bli mer produktiv, hitta lösningar på utmaningar på nya sätt, tänka associativ och har mer roligt i livet.

Så kom och lyssna hur du kan skapa mer härlig kreativitet i ditt eget liv.