Peter W. Churchill (tv) og Michael Andresen var to af Tunstalls repræsentanter på FSTA Årskonference 2022.



Stor interesse for demenssikring på hospitaler

okt 5, 2022

De danske kommuner har gennem mange år målrettet arbejdet med kompetenceudvikling inden for demens. Hospitalerne har ikke haft samme udvikling, men de er ved at være godt med, så personalet har større kendskab til demens. Det var noget vi kunne mærke på dette års udgave af FSTA Årskonference, der traditionen tro blev afholdt på Hotel Nyborg Strand.

Kald og alarmer med lokation giver nye muligheder på hospitalet

Interessen var stor omkring vores muligheder indenfor demenssikring. Vi giver bl.a. mulighed for at følge en patient rundt på tværs af hospitalets afdelinger. Denne mulighed for at lokalisere patienter er ikke alene brugbar for patienter med demenssygdomme. Også patienter, som pga. medicinering oplever forvirring eller lignende, kan have glæde af løsningen.

Udover den automatiske lokalisering kan patienter sende et kald fra forskellige afdelinger, hvis de bevæger sig rundt på hospitalet. Det kan de med en lille trådløs alarmsender, som viser sin lokation, når personalet modtager kaldet. Dermed går kaldet til personalet på den afdeling, hvor patienten aktuelt befinder sig.

Patientkaldeanlæg med trådløs og fastmonteret udstyr

Disse muligheder, kombineret med det traditionelle hospitalsudstyr, der er fastmonteret, gav gode samtaler med de fremmødte deltagere. Herunder samtalepanelet til patientstuerne og ”plug & play” funktionen for komponenterne i det fastmonterede udstyr. Alle komponenter har samme designlinje og anvender samme tilslutningstype. Udskiftning sker derfor nemt uden afbrydelse af strøm, uden værktøj og uden brug af PC.

Dansk innovation og tysk kvalitet

Til hospitaler har vi fokus på brugervenlighed, fleksibilitet og driftsstabilitet. Resultatet er en komplet kommunikationsplatform, der samler patientkaldeanlæg, personsikring og kritisk alarmhåndtering i ét system. Software og det trådløse udstyr er udviklet af vores danske udviklingsafdeling, mens det fastmonterede udstyr er udviklet af Tunstall i Tyskland. Patientkaldeanlægget overholder de strenge sikkerheds- og driftskrav i forhold til den tyske standard DIN VDE 0834.

Læs mere om vores løsninger til hospitaler HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info