M-Steel - parasta mahdollista lastuttavuutta
Julkaistu 4.11.2020
Ovakon hyvin lastuttava M-teräs – machinability steel – on kehitetty parantamaan asiakkaiden tuottavuutta ja kannattavuutta. M-teräksen ominaisuuksien ja sovellusten optimointi on osa Ovakon panostusta tiiviiseen asiakasyhteistyöhön ja tuotekehitykseen.
 
Asiakkaamme ovat tottuneet käyttämään M-terästä tuotannossaan. Teräksen lastuttavuus, ts. kuinka helposti sitä voi työstää lastuavilla menetelmillä, vaikuttaa olennaisesti valmistuskustannuksiin ja -aikoihin. M-terästä voidaan työstää jopa 30 prosenttia nopeammin, jolloin tuotantokustannukset pienenevät merkittävästi.

”M-teräs on huippuluokan valmistusteknologian tulos ja tarjoaa asiakkaillemme parasta mahdollista lastuttavuutta”, toteaa Ovako Metalsin tuotepäällikkö Kai Nylund.

M-teräs tarkoittaa käytännössä monia eri teräslaji- ja lämpökäsittely-yhdistelmiä, joista asiakas valitsee tarpeeseensa parhaiten sopivan. M-teräksiä toimitetaan 25–200 mm:n pyörötankoina ja maksimissaan 150 mm:n neliötankoina.
Ovakon asiakkailla on käytössä Steel Navigator -alustaan ​​perustuvan digitaalinen työkalu M-Steel® Calculator, joka opastaa asiakkaita tunnistamaan oikeat koneasetukset teräksen ominaisuuksien ja käytettävien työkalujen perusteella. M-teräslaskin antaa asiakkaille myös mahdollisuuden vertailla työkalujen käyttöikää ja lastuamisnopeuksia Ovakon M-Steel®:n ja tavanomaisen teräksen välillä.
 

Siirry M-Steel Calculatoriin

Panostamme tuotannon automaatioon.

Asiakkaat asettavat teräksille korkeat laatuvaatimukset.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.