Anette Stjerne – 25-års jubilæum

jan 17, 2024

En markant personlighed fejrer 25-års jubilæum i virksomheden. Der er tale om Sales Director Anette Stjerne. Hun har været i branchen fra før, der var noget, som hed Tunstall i Danmark. De mange års formidable indsats er markeret ved en festlig sammenkomst på kontoret i Stilling.

Managing Director Jesper Christensen holdt en flot tale om Anette Stjernes karriere, der startede i Tele Danmark. Her blev den del, der arbejdede med nødkald, skilt fra. Derfra tog tingene fart, da hun var en del af et lille team, som introducerede trådløs teknologi til plejeområdet. I årenes løb skiftede firmaet navn, og flere fusioner blev gennemført. Midt i det hele stod Anette Stjerne og sikrede stabilitet i et salgsteam, der – sammen med dygtige udviklere – skabte innovation i branchen. Noget, der resulterede i stor vækst gennem årene.

En lille historiefortælling om produkter til plejeområdet

I forbindelse med jubilæet holdt Anette Stjerne selv en tale. Hun berettede om gamle produkter, hvilket fik smilet frem hos mange. Men ikke desto mindre har produkterne medvirket til den succes, som virksomheden har oplevet gennem årene. Vi ved også alle, at vores nuværende produkter og løsninger ser anderledes ud om 25 år.

Antallet af ældre borgere er stigende

Der var meget, som så anderledes ud, da Anette Stjerne startede i januar 1999. Vi kan nævne, at antallet af ældre borgere over 80 år var 208.754. Det svarede til 3,9 % af hele befolkningen. I dag er der omkring 300.000 over 80 år, hvilket svarer til ca. 5 % af befolkningen. I 2030 vil +80-årige udgøre mere end 7 % af befolkningen. I 2040 bliver det 8 %, mens det i 2050 er beregnet til at være 9,7 %.

Innovative løsninger er også vigtige i fremtiden

Med det stigende antal ældre borgere, vil der i særlig grad også være behov for innovative løsninger i fremtiden. I den innovative udvikling er det vigtigt at have medarbejdere med stor erfaring og indgående kendskab til branchen. Her kan vi hente stor viden hos Anette Stjerne. Hun siger dog, at hun ikke er i virksomheden i 2050 … men tilføjer: ”I slipper ikke for mig lige med det samme”. Det sidste er vi glade for hos Tunstall :)

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info