1714 Turistradet online   toppbild social media
Onsdag 17 april kl 10.00-11.30 

Turistrådet Online 
Så lyckas västsvenska företag och kreatörer i sociala medier - nycklarna till framgång.

Att nå ut och skapa effekt på sociala medier håller nog de flesta med om är en stor utmaning. Vad är det då som gör att vissa företag och kreatörer lyckas med sin kommunikation i sociala medier?

Emanuel Karlsten, journalist, medieprofil och ordförande i Medieakademien gästar studion och visar exempel på företag och kreatörer som enligt Medieakademins Maktbarometer lyckats bra eller bäst i sociala medier under det senaste året, och drar lärdomar och om vad som krävs för att bli framgångsrik.

Programmet gästas även av två av de kreatörer och företag som lyckats bäst i vår region enligt Maktbarometern, samt av ett inspirerande exempel från Västsveriges besöksnäring;  

Marie Kollberg, influencern och entreprenören som inspirerar andra med sin kärlek för återbruk, grönmålat och DIY, delar egna erfarenheter om vad som krävs för att vara framgångsrik bland sina följare i sociala medier. Marie rankar nr 3 över vilka som har mest makt på Instagram, inom kategorin inredning i Storgöteborg.


Karl Svedung, marknadschef på Liseberg, inspirerar med exempel från Lisebergs kommunikation i sociala medier. Nöjesparken rankar plats 23 på Medieakademins lista över makthavare i Göteborg med mest räckvidd och engagemang i Sverige.


Hanna Söderlund från Anfasteröd Gårdsvik tillsammans med Jennie Lund från Turistrådet Västsverige delar ett exempel på när flera företag går samman och skapar gemensamt kommunikativt innehåll omkring en upplevelse, som lyfts i sociala kanaler i syfte att generera bokningar.

Webinariet ges digitalt och är kostnadsfritt, och riktar sig till dig som är verksam inom besöksnäringen.

Välkommen till 90 minuter livesändning med Turistrådet Västsverige!

Turistrådet Online är en seminarieserie av Turistrådet Västsverige som tar upp olika frågor och ämnen som är aktuella för besöksnäringen. Seminarierna sker digitalt och varar i ca 90 minuter. Du får lyssna till föreläsningar av inspirerande talare och intervjuer med olika företagare i regionen.
1718 kollage turistradet online

Anmäl dig här
Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer att få en bekräftelse till den 
e-postadress du anger. Titta i skräpposten om du inte hittar den i din inkorg.
Härmed tillåter jag att ni lagrar mina personliga uppgifter ovan tills detta eventet är genomfört.
263 16832251 272964933139037 8151996617601994039 n
Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Läs mer om oss här 
The registration has been closed since 17/04/2024 09:55.