Nogle af de tyske og danske udviklere er her samlet i et mødelokale på Tunstalls kontor i Telgte, Tyskland.



Samarbejde giver nye muligheder på hospitaler

maj 26, 2021

Tunstalls hospitalsløsning giver høj sikkerhed for både patienter og personale. Det handler om patientkald, personalesikkerhed og kritisk alarmhåndtering – alt sammen på én platform. Derudover giver løsningen ekstra sikkerhed for patienter med demens og for oppegående patienter.

Samarbejde, innovation og kvalitet

Løsningen er et resultat af et samarbejde mellem Tunstalls udviklingsafdelinger i Danmark og Tyskland. Resultatet er en kombination af tysk kvalitet og dansk innovation.

Fra dansk side er vi glade for at udvide vores produktportefølje med komponenter af høj kvalitet fra det tyskudviklede patientkaldeanlæg, flamenco®. Komponenterne er godkendt i henhold til den strenge tyske DIN VDE-standard 0834.

Ovenpå patientkaldeanlægget lægger vi en softwareplatform, der fungerer som personalets grænseflade til administration og konfiguration af patientkaldeanlægget. Softwaren er udviklet af Tunstalls danske udviklingsteam, der også tester og vedligeholder systemet til danske hospitaler.

Service Manager Michael Andresen har været involveret i processen med at integrere de danske og tyske løsninger. Han siger: ”Det har været en fornøjelse at opleve den grænseoverskridende udveksling af ideer og viden under processen”.

Fra tysk side er der ligeledes tilfredshed med samarbejdet. Produkt Marketing Manager Daniel Westendarp siger: "Dette projekt viser på en eksemplarisk måde, hvordan samarbejdet mellem de to teams kan skabe fremragende og konkurrencedygtige produkter, som vores kunder værdsætter. En virkelig inspirerende implementering af OneTunstall-ideen selv under Corona-krisens vanskelige omstændigheder."

Du finder helt nye publikationer om Tunstalls hospitalsløsning HER >
Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info