Myynnissä työskentelevä Heidi Tolmunen
Julkaistu 4.11.2020
Kauanko olet työskennellyt Ovako Metalsilla?
Pian tulee täyteen kolme vuotta.

Mitä teet?
Työskentelen sisämyyjänä myynnin ja asiakaspalvelun parissa Tampereen myyntikonttorilla.

Miten näet turvallisuuden merkityksen työssäsi?
Työturvallisuuteen panostetaan. Se ohjaa kaikkea toimintaamme niin konttorilla, varastolla kuin asiakaskäynneilläkin. Osallistumme työturvallisuuskoulutuksiin, teemme turvakierroksia ja meillä on hyvä työkalu turvallisuushavaintojen tekemiseen. Kaikilla työntekijöillä on myös työturvallisuuskortti. Meillä myös reagoitiin koronaan nopeasti. Maaliskuussa otettiin käyttöön turvatoimenpiteet kuten matka- ja vierailijarajoitukset työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden turvaamiseksi.

Miten näet toiminnan laadun merkityksen?
On ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä toimintamme laatuun. Laatupoikkeamien asianmukainen ja ripeä käsittely on hyvä mittari toiminnan laadulle. Nykypäivänä asiakkaat ovat myös tietoisempia ostamiensa tuotteiden laadun lisäksi hiilijalanjäljestä ja tällä näyttää olevan yhä enemmän merkitystä siihen, mistä materiaalit hankitaan. On hienoa, kun voimme ylpeästi todeta, että Ovako valmistaa teräksiä ympäristövastuullisesti.

Miten näet toimitusvarmuuden merkityksen?
Tärkeä asia! Meidän tulee vastata asiakkaiden odotuksiin ja on tärkeää, että myös teemme sen, mitä lupaamme. Asiakkaiden tarpeet voivat tulla hyvinkin nopealla aikataululla, jolloin meidän tulee pystyä toimimaan sen mukaisesti.       
                                    
Yrityksen tavoitteena on asiakkaitten tyytyväisyys ja menestys. Miten tämä tavoite ohjaa tekemistäsi?
Toimimme myynnissä asiakaslähtöisesti ja tavoitteena on, että pystymme palvelemaan asiakkaita asiantuntevasti ja toimintamme on luotettavaa sekä tehokasta. Palautetta saamme asiakkailta suoraan sekä myös asiakastyytyväisyyskyselyjen kautta. Parasta tässä työssä on, kun pystymme auttamaan asiakasta haastavimmissakin tilanteissa.

Oma mielikuva Ovakosta?
Yrityksenä Ovako on kansainvälinen ja vahva toimija. Työskentely on haasteellista ja aina oppii jotain uutta. Meillä on konttorilla huumorintajuinen ja ammattitaitoinen tiimi, jossa on mukava työskennellä.

Mitä toivot?
Vaihtelevien ja värikkäiden työpäivien ohella kehitysmahdollisuuksia ja jatkuvuutta. Mielenkiinnolla odotan myös tekniikan ja kestävän kehityksen tulevaisuuden näkymiä.
Share this article on:
facebook email twitter linkedin myspace google
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.