16 februar 2018

Juniorarbejdet i RGK 2018


Vi ønsker at styrke juniorarbejdet, og du kan hjælpe.

Der er særligt tre mulige indsatser, som vi i høj grad vil bifalde medlemmernes støtte til:

  1. RGK har en af landets største juniorafdelinger, og der er behov for frivillige til at drive de mange spændende aktiviteter i løbet af året.

Der ligger et rigtigt spændende program for 2018, men vi har behov for frivillige til at hjælpe os gennem sæsonen. Der er brug for kræfter, der kan hjælpe med afvikling af turneringer, være holdledere, hjælpe til ved træning af de nyeste golfere og være ekstra hænder i juniorugen, som foregår i uge 27.

Giv dig til kende på kontoret og vær med til at give de søde juniorer trygge rammer, hvor talent og glæde ved spillet kan fostres.

  1. Vi har besluttet at sætte ekstra fokus på vores fire største talenter Mikkel Ravn, Christoffer Olrik, Ulrik Jørgensen og ikke mindst vores netop udtagne kvindelige juniorlandsholdsspiller Anne Norman. Fire store talenter der er med til at sætte RGK på golflandkortet, og som vi kan være rigtigt stolte af. I år skal de blandt andet med Jannik på træningslejr til Spanien.

For at sikre at disse fire får optimale udviklingsmuligheder i RGK, etableres en økonomisk støttegruppe kaldet ”RGKs talenter”.

Du kan via kontoret melde dig som bidragsyder og sikre den økonomiske grobund for, at vi kan fastholde og udvikle disse store talenter. Alle bidrag er velkomne.

  1. Vi vil i 2018 igen arrangere RGK Company Day, hvor overskuddet vil gå til juniorarbejdet.

Vi håber, at I er mange, der vil deltage i dagen og på samme tid pleje jeres virksomheds interesser og RGK juniorarbejde. RGK Company Day afvikles fredag den 22. juni, og hold af fires spillere kan købes for kr. 8.000 + moms.

Kontakt administrationen og hør nærmere om dine muligheder for at gøre en forskel. Med ønsket om en stor sæson for RGK på de danske baner, håber vi, at I er mange, der ønsker at give en hånd med.

Sports-, elite- og juniorudvalget

(c) Rungsted Golfklub 2018