Ovako Metals on monipuolinen ruostumattoman teräksen toimittaja
Julkaistu 4.11.2020
Ruostumattoman teräksen etuina ovat erinomainen korroosionkestävyys ja verrattain edullinen hinta. Ruostumatonta terästä käytetään muun muassa aterimiin, kattiloihin, elintarvike-, paperiteollisuuden ja kemianteollisuuden laitteisiin, säiliöiden, putkien ja paperikoneiden sekä auton katalysaattorien ja pakoputkien valmistukseen. Julkisivujen rakennusmateriaalina ruostumattoman teräksen käyttö on kasvamassa.  
Toimitamme eurooppalaisten johtavien valmistajien  materiaalia.
Hyödy asiakkaanamme laajasta ruostu-mattomien levyjen varastovalikoimasta

Ovako Metalsin myyntijohtaja Kaj Santala kertoo, ”toimitamme ruos-tumatonta terästä pääosin yrityksille, jotka valmistavat koneita ja laitteita prosessi-, metsä- sekä paperi-teollisuuteen, elintarviketeollisuuden laitetoimittajille, erilaisten säiliöiden ja putkistojen valmistajille sekä leik-kauspalveluja tarjoaville yrityksille. Tavoitteenamme on, että asiak-kaamme saisi keskitetysti yhdestä ja samasta paikasta kaikki tarvitse-mansa levytuotteet. Meillä on tällä hetkellä varastovalikoimassa pitkälti yli kaksisataa nimikettä erilaisia ruostumattomia, haponkestäviä ja duplex-levyjä. Levyjen lisäksi myymme ruostumattomia tankoja ja putkia, jotka toimitetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme varastosta tai tehtaalta.”


Asiantuntijat apuna 

Pitkään alalla työskennellyt ruostumattomien terästen myyjä Jukka Tiirakari tietää hyvin asiakkaidensa raaka-ainetarpeet. Tiirakari kertoo, ”asiakkaat odottavat tuntemusta heidän toiminnastaan ja samalla saavansa raaka-aineissa asiantuntijapalvelua. Kuuntelemme myös asiakkaidemme materiaalitarpeita herkällä korvalla. Tästä hyvänä esimerkkinä duplex-levyt, jotka lisäsimme varastovalikoimaamme perustuen asiakkaidemme muuttuneeseen tarpeeseen.”

Tiirakari jatkaa, ”olemme toimineet pitkään eurooppalaisten johtavien valmistajien kanssa, jotka ovat tunnettuja tasaisesta laadusta ja varmoista, nopeista toimituksista” ja lisää: ”usein asiakkaat arvostavat ja monessa tapauksessa edellyttävät, että toimitamme vain eurooppalaista alkuperää olevaa materiaalia. Saatavuuden ja laadun täytyy olla taattu, täyttääksemme asiakkaiden odotukset erinomaisesta palvelusta.”

Ovako on sitoutunut harjoittamaan vastuullista ja kestävää kehitystä tukevaa liiketoimintaa ja samaa edellytämme kaikilta raaka-ainetoimittajiltamme. Eurooppalaisten ruostumattomien terästehtaiden hiilijalanjälki on esimerkiksi vähintään neljä kertaa kiinalaista keskiarvoa pienempi.
 
 
 
 
 
Share this article on:
facebook email twitter linkedin myspace google
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.