Jesper Dyrhøj og Henrik Zeyn ses her i dialog med tre af deltagerne på Demenskoordinatorernes Årskursus.



Demenskoordinatorernes Årskursus afholdt d. 14.-16. september

sep 19, 2022

Demenskoordinatorer, demenskonsulenter, ældrechefer, hospitalspersonale og andre inden for demensområdet var i stort antal samlet i Nyborg den 14.-16. september. Anledningen var Demenskoordinatorernes Årskursus, der er den årlige efteruddannelse for demenskoordinatorer/demenskonsulenter.

I udstillerområdet kunne deltagerne naturligvis finde Tunstall, da vi er en demensvenlig virksomhed. Hos Tunstall betyder det bl.a., at vi har fokus på demensvenlige løsninger, der hjælper demensramte med at få en så almindelig dagligdag som muligt.

Henrik Zeyn og Jesper Dyrhøj var Tunstalls to repræsentanter på Årskurset. De fik en god snak med mange af deltagerne om vores demensvenlige løsninger, der kan hjælpe demensramte med at få en så almindelig dagligdag som muligt.

Demenssikring til plejehjem eller hospitaler

Uanset om sikring af demensramte er på plejehjem, hospitaler eller i egen bolig, så kan Tunstall levere den helt rigtige løsning i forhold til den konkrete situation. Det gælder i forhold til borgerne med demens, men også for kommunikation og sikring af personalet. For Tunstall er dialogen med fx demenskoordinatorerne også vigtig, da det sikrer en løbende, opdateret viden om demensområdet, der virkelig betyder noget for os. Fx uddannes alle vores medarbejdere til demensvenner, ligesom vi som virksomhed vil vi arbejde for at gøre hele Danmark demensvenligt.

Demenssikring

Vores unikke demenssikring gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet. Det giver både tryghed og større sikkerhed i dagligdagen.

Mere info

Demens rammer også pårørende

Mere info

Hvad er demens?

Mere info