Peter Nicklin – ny bestyrelsesformand for Tunstall Healthcare.



Ny bestyrelsesformand for Tunstall Healthcare

mar 22, 2021

Vi kan i dag annoncere udnævnelsen af Peter Nicklin som ny bestyrelsesformand.

Peter Nicklin har en betydelig international karriere, som Senior Healthcare Executive hos Baxter International, Bayer Healthcare, Novartis og Bristol-Myers Squibb – og på tværs af en række sektorer, herunder lægemidler, biologer, vacciner, MedTech, tandpleje, dyresundhed og sundhedsydelser.

Peter Nicklin kommenterede meddelelsen med:

”Jeg er meget glad for at tiltræde som bestyrelsesformand for Tunstall – på et afgørende tidspunkt, hvor for den digitale teknologi accelerer inden for sundhedspleje verden over.

”Tunstall er ideelt placeret til at fortsætte med at bygge videre på sin markedsledende position i sektoren i alle de lande, den driver. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Tunstall-teamet for at udnytte mulighederne på markedet og fremme dets strategi.”

For nylig har Peter nicklin været administrerende direktør og medlem af bestyrelsen for Amann Girrbach AG med base i Koblach, Østrig. I øjeblikket er han formand for bestyrelsen i Versantis, en schweizisk farmaceutisk virksomhed, samt formand for bestyrelsen for Healthcare at Home, et førende firma inden for lægemiddelvirksomhed, med fokus på kroniske, sjældne sygdoms- og onkologiske medicinstyringstjenester.

Tunstall arbejder over hele verden med at levere avancerede, teknologibaserede plejeløsninger, der gør det muligt for mennesker med sundheds- og plejebehov at leve uafhængigt længere – og med en forbedret livskvalitet.

Mere information

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at sende en mail til dk.info@tunstall.dk

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info