Fra venstre: Susanne Hald, Ditte Kjær Christoffersen, Thomas Gertz, Andy Klinge og Karsten Andersen.



Forstærkninger til Tryghedscentralen, service, projekt og økonomi

aug 9, 2021

Vi forstærker supporten for driften af vores mange løsninger på plejehjem, sociale bosteder, i hjemmeplejen, psykiatriske hospitaler og jobcentre mv. Det sker med ansættelse af Thomas Gertz, der bliver en del af serviceafdelingens 3rd line. Her skal han arbejde med at konfigurere vores systemer, samt yde 3rd-Level support til vores tekniske konsulenter og kunder.

På Tryghedscentralen oplever vi en fortsat tilgang af nye kunder. Vi har derfor ansat to nye alarmoperatører, der både skal hjælpe borgere i eget hjem og personalet i hjemmeplejen. Med solid erfaring fra plejen skal Andy Klinge og Susanne Hald hjælpe med at holde den høje kvalitet, når der skal formidles behov for hjælp fra borgere til kommunens hjemmepleje.

Projektafdelingen får tilgang af Karsten Andersen, der er ansat som projekttekniker på Sjælland. Her skal han bl.a. arbejde med installation, kvalitetssikring og idriftsætning af vores løsninger til plejehjem, hjemmepleje og hospitaler.

Ditte Kjær Christoffersen er startet om økonomielev. Igennem en 2-årige uddannelse kommer hun til at beskæftige sig med områder som fx finansbogføring, afstemninger, budgettering, samt måneds- og årsregnskab.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info