Ovako Metals Oy Ab - Tavoitteena asiakkaittemme tyytyväisyys ja menestys
Julkaistu 05-09-2018
Ovako Metals Oy Ab on osa kansainvälistä Ovako-konsernia, joka tunnetaan Suomessa markkinoiden parhaista koneenrakennus-teräksistä. Tampereella sijaitseva Ovako Metalsin 11 000 neliömetrin logistiikkakeskus varastoi ja myy Ovakon omien erikoisterästen lisäksi ruostumattomia teräksiä sekä kuparia ja messinkiä. Ovako Metals huolehtii myös kaikkien Ovakon tehtaiden suorista toimituksista Suomeen sekä Baltian maihin.

Laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi Ovako Metals tarjoaa räätälöityjä palveluita, jotka tehostavat asiakkaiden tuotantoa ja mahdollistavat kustannussäästöjä. Monipuoliseen palvelukonseptiin kuuluvat esimerkiksi terästankojen ja teräsputkien sahaus sekä tuotteiden varastointi ja kuljetus. Lisäksi Ovako Metals tekee alihankintana esimerkiksi esikoneistusta, lämpökäsittelyä, tarkastuksia ja luokituksia, levyjen hiontaa sekä kalvotusta.


Erinomaista asiantuntijuutta ja toimivia ratkaisuja

Ovako Metalsin toimitusjohtajan Heikki Nyholmin mukaan yrityksen ainutlaatuinen vahvuus teräsmarkkinoilla onkin juuri monipuolinen ja asiantunteva palvelu, joka perustuu vankkaan osaamiseen sekä hankinnassa että myynnissä.

”Pystymme tarjoamaan täydellisen palvelupaketin, joka on asiakkaillemme yhtä tärkeä kuin itse teräsmateriaali. Henkilöstömme erinomainen kokemus ja asiantuntemus tekevät meistä alan huippuammattilaisia. Tunnemme teräkset ja niiden ominaisuudet sekä kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parhaat, kustannustehokkaimmat ja toimivimmat ratkaisut."

Nyholm kertoo, että Tampereen logistiikkakeskus on paikka, josta asiakkaat voivat hankkia kaiken tarvitsemansa materiaalin halutussa muodossa. ”Asiakas voi halutessaan jopa luopua kokonaan omasta varastostaan ja siirtää kaiken varastoinnin Ovako Metalsille. Tämä vapauttaa tiloja muuhun käyttöön ja säästää kustannuksissa.”


Laadukkaat teräkset toimitusvarmasti Ovako Metalsilta

Suurin osa Ovako Metalsin myymistä erikoisteräksistä hankintaan Ovakon omilta tehtailta. Ruostumattomat teräkset sekä kuparit ja messingit Ovako Metals hankkii eurooppalaisilta toimittajilta, jotka ovat maailmanluokan huippuja sekä Suomessa että muualla Euroopassa.

Ovako Metalsin läheinen ja luja kumppanuus terästoimittajien kanssa varmistaa kilpailukykyisen tarjonnan. Yhteistyössä asiakkaiden ja toimittajien kanssa haemme parhaat materiaalit, tuotantomenetelmät ja logistiikka-ratkaisut. Tavoitteenamme on asiakkaidemme tyytyväisyys ja menestys.
 


Teräksien raaka-aineena käytetään kierrätysterästä ja sähköenergiana pääosin hiilivapaata, ympäristöystävällistä pohjoismaista sähköä.

Ovako Metalsilla myytävät Ovakon terästuotteet on valmistettu Imatralla sijaitsevan tehtaan lisäksi Ruotsissa Hofors-Hälleforsin sekä Smedjebacken-Boxholmin tehtailla.

”Huolehdimme pitkäaikaisten kumppanuuksien ylläpitämisestä ja vahvistamisesta. Luomme asiakkaillemme parempia ja kestävämpiä ratkaisuja”, sanoo toimitusjohtaja Heikki Nyholm.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.