Bliver dette nyhedsbrev ikke vist korrekt?
Så læs det på nettet.


Nyhedsbrev for landdistrikter
3-2015
Vindmøllepenge gør gavn i landdistrikterne
Randers Kommunes vindmølleråd har uddelt 1,7 mio. kr. til en række projekter i landdistrikterne. Og pengene betyder meget for de lokalsamfund, der får dem.
Læs om nogle af de projekter, der har fået støtte
Hvilken kaffe byder du landdistriktsservice?
Har du lyst til at vide mere om landdistriktsudvikling, og hvilke muligheder I har som lokalområde? Så kunne det måske være en ide at invitere enten landdistriktsservice eller -udvalget på besøg til en snak.
Sæt kaffen over og læs her, hvordan du inviterer
Har du dårlig bredbåndsdækning?
Driver du virksomhed, og er du træt af for dårlig bredbåndsforbindelse? Så kan du nu sende en hensigtserklæring om at modtage tilbud, når en ny udbyder har vundet det udbud, der bliver holdt i foråret 2016.
Klik her og tilkendegiv din interesse
Store ambitioner
Cold Hand Winery ved Læsten producerer udsøgte frugtvine. Nu vil ejerne skaffe mere kapital, så produktionen kan blive udvidet. Det skal ske ved at sælge for 5 mio. kr. aktier. 
Læs hvad vineriet ved Læsten skal bruge aktiekapitalen til
Har din by til- eller fraflytning? Referat fra udvalgets møde 9/12
På landdistriktsudvalgets møde d. 18/11 blev udvalget orienteret om til- og fraflytning i landsbyerne samt om antallet af ledige byggegrunde. D. 9. december holdt landdistriktsudvalget møde. På dagsordenen var bl.a. landsbypuljen, landdistriktskonference mv.
Læs notatet i sagen her
Læs referatet fra mødet her
Randers skal på landkortet
Ildsjæle, hjælpesomme, dygtige, ordentlige. Det er blot nogle af de ord, der karakteriserer det DNA Randersborgere er gjort af. Det bliver nu en del af grundfortællingen om Randers i en kommende brandingkampagne, som byrådet netop har vedtaget.
Læs mere om satsningen på at brande Randers Kommune
Politikere mødte Randers Fjord Feriecenter
Randers Kommune landdistriktsudvalg har besluttet at holde en del af udvalgets møder i landsbyer rundt omkring i kommunen. Her kan du læse hvad politikerne oplevede, da de besøgte Uggelhuse.
Læs om udvalgets besøg i Uggelhuse her
Hjælp kommunen - giv et praj
Er du blevet opmærksom på et hul i asfalten, en defekt bænk eller andet kommunalt udstyr, der er gået i stykker? Så hjælp os ved at sende et praj via vores hjemmeside. På forhånd tak for hjælpen.
Giv et praj
Kortlægning af mobildækning
I starten af 2016 vil en bil køre rundt i hele Randers Kommune for at måle styrken på mobilsignalerne. Det sker for at få et retvisende kort over, hvor god mobildækningen er.
Læs mere om hvordan dækningen bliver kortlagt
Nyhedsbrevet bliver til i et samarbejde mellem Erhverv & Udvikling og Kommunikation i Randers Kommune.
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere, så klik her for at afmelde det.