Gert Eriksen-Nielsen er en af Tunstall tryghedsteknikerne, der kører ud til de ældre borgere og hjælper med installering af fx nødkald. På billedet forklarer han, hvordan faldalarmen virker.



VIBBY faldalarm

feb 2, 2021

En lille alarmsender, der automatisk afgiver en alarm ved fald. Dertil mulighed for selv at aktivere en alarm med et enkelt tryk. Det er muligt for en række borgere i Aarhus Kommune, som rekvirerer alt alarmudstyr til plejecentre og hjemmepleje hos Tunstall.

Faldalarmen måler et fald vha. af både højdemåler og accelerometer. Skulle et fald ske på en måde, så det ikke detekteres, kan en alarm sendes manuelt med et enkelt tryk på faldalarmens alarmknap. Når alarmen sendes, vil faldalarmen vibrere og lyse rødt. Alarmen kan derudover annulleres. Det sker ved at placere sin håndflade hen over alarmsenderen indtil den stopper med at vibrere.

Faldalarmen er velegnet til borgere, der bor i eget hjem, men fx døjer med gangbesvær, svimmelhed eller tendens til at falde. Sker der et fald, kan alarmen sendes til både hjemmepleje eller en vagtcentral. Faldalarmen kan også bruges på plejehjem, så plejepersonalet hurtigt kan få besked om et fald.

Specifikationer
  • Vægt: 35g
  • Dimensioner: 37mm × 33mm × 12,7mm
  • Materiale: Hus af hvid plast med bund af rustfrit stål forkromet
    allergivenligt (FDA) og et allergivenligt gummiarmbånd.
  • Frekvens: 869.2125 Mhz
  • Alarmsenderen er vandtæt (IP67) og stødsikker (K7).
Kontakt vores salgsteam for mere information HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info