Karin Boye (underviser for Alzheimerforeningen) overrækker diplom til landechef for Tunstall i Danmark, Jan Lochmann.



Tunstall: 65 år og demensvenlig

mar 23, 2022

Den 20. marts 1957 åbnede Norman Tunstall og Jack Byers en radio og TV-forretning i Askern (lidt uden for Doncaster i det nordlige England). Da det er 65 år siden, er det tid til fejring.

Vi markerer jubilæet ved at Tunstall A/S er blevet en demensvenlig virksomhed. Det betyder fx at alle medarbejdere, i Danmark, uddannes til demensvenner. Hovedparten har allerede gennemgået uddannelse på kontoret i Stilling, da Karin Boye (underviser fra Alzheimerforeningen) berettede om de mange aspekter af demens. Alle øvrige – og kommende – medarbejdere skal gennemgå et onlinekursus, så de også kan kalde sig demensvenner.

Som demensvenlig virksomhed vil vi arbejde for at gøre hele Danmark demensvenligt. Det vil bl.a. sige at tale åbent om demens og være med til at nedbryde fordomme og tabuer. Men vi vil også bevare fokus på, at vores løsninger er demensvenlige og kan hjælpe demensramte med at få en så almindelig dagligdag som muligt.

Tunstall og fremtiden

Alene i Danmark er ca. 90.000 mennesker ramt af en demenssygdom. Læg dertil de mange pårørende, der også mærker sygdommen i hverdagen. Hos Tunstall vil vi derfor i fremtiden sætte ekstra fokus på løsninger til mennesker med demens. Teknologien udvikler sig utroligt hurtigt – og Tunstall er med helt i front.

Tilbage til jubilæet …

Fra starten, i 1957, udviklede Tunstall sig gennem årene – bl.a. med det første kaldeanlæg i 1974. Senere fulgte tryghedsalarmer, døgnbemandet vagtcentral mv. I 1991 blev der for første gang ekspanderet uden for Storbritannien, og i de følgende år kom flere lande til.

I dag er Tunstall repræsenteret i 19 lande, og der er over fem millioner mennesker, som benytter sig af løsninger fra Tunstall.

I anledning af jubilæet har marketing sammensat et lille 65-års overblik. Tjek filmen herunder – det tager under 1 min.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info