Henrik Zeyn ses her på Tunstalls stand i forbindelse med Digitaliseringsmessen i Odense.



Digitaliseringsmessen 2022

okt 2, 2022

Optimering og frigørelse af ressourcer indenfor ældreområdet var i fokus på Tunstalls stand til dette års udgave af Digitaliseringsmessen.

Vi fik en fin dialog med mange deltagere om, hvordan vi kan hjælpe kommunerne med at løse en del af udfordringerne med mangel på personale. Vi kan hjælpe med at spare tid – og samtidig øge sikkerheden. Det sker bl.a. ved hjælp af digitale løsninger, som kan bidrage til en forbedring af workflow (fx mere personale, når behovet er størst). Samtidig kan vi støtte kommunerne i forhold til tidlig opsporing, så behov for ændring i forhold til hjælpemidler eller pleje kan justeres rettidigt.

Interessen var særlig stor i forhold til, at hjemmeplejen kan låse sig ind hos borgerne via en app på deres smartphones. App’en benyttes til elektroniske låse på opgangsdøre, borgerens egen hoveddør og medicinskabe. Dertil kommer ID Lock, som kan anvendes af demensramte beboere på plejehjem.

Tjek film på nogle af løsningerne, som vi præsenterede på Digitaliseringsmessen:

Effektivisering via digitalisering

Digitaliseringsmessen sætter fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne. Messen er en årligt tilbagevendende begivenhed, og understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation. Dagen benyttes også som en mulighed for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. Messen afholdes altid i Odense Congress Center.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info