Laadukas teräs sekä kattava palveluvalikoima saman katon alla Tampereella
Julkaistu 05-09-2018
Kansainväliseen Ovako- konserniin kuuluvan Ovako Metalsin Tampereella sijaitseva, 11 000 neliön logistiikkakeskus takaa asiakkaille markkinoiden kattavimman teräsmateriaalivalikoiman sekä laajan tuotteiden esikäsittely-, varastointi-, sekä palveluvalikoiman.

Ovako Metalsin toimitusjohtaja Heikki Nyholm kertoo, että nykyaikainen logistiikkakeskus on yhden pysäkin kauppa, jonka asiakasyrityksille tarjoama palvelupaketti pitää sisällään täydellisen tuotantojärjestelmän sisältäen tuotantopalveluiden lisäksi myös varastointi- sekä logistiikkapalvelut.

”Suomessa ja Baltiassa sijaitsevat teräsalan toimijat voivat hankkia Tampereen logistiikkakeskuksesta teräsmateriaalien lisäksi lisäpalveluina esimerkiksi terästankojen ja teräsputkien sahauksen sekä asiakaskohtaisten tuotteiden varastoinnin ja kuljetuksen.”

Yrityksen palvelukonsepti perustuu vankkaan osaamiseen myynnissä, hankinnassa sekä teknisessä palvelussa.

”Täydellinen palvelupaketti on asiakkaille tänä päivänä yhtä tärkeä asia kuin itse teräsmateriaali”, Nyholm lisää.


Jakelukeskuksen uudistus palvelee asiakkaita

Tuotanto- ja logistiikkapäällikkö Matti Seppä kertoo, että jakelukeskuksen tuotantojärjestelmä on virtaviivaistettu ja tavoitteena on entistä parempi ja nopeampi asiakaspalvelu. Jakelukeskuksesta voi tilata pitkien tankotuotteiden lisäksi määrämittaan katkaistuja aihioita, jotka valmistetaan nykyaikaisten sahauslinjojen avulla. Sahoilla voidaan tehdä erittäin tarkkaa toleranssia vaativia terästen katkaisuja. Aihiot voidaan myös pakata asiakkaan käytön kannalta optimaalisesti.

Jakelukeskuksessa on käytössä Kasto-merkkinen automaattinen robotisoitu sahauskeskus sekä Behringerin robotisoitu sahaussolu, joiden avulla asiakkaiden tarpeisiin voidaan vastata. Jakelukeskuksessa myös merkataan aihiot sekä pakkaukset. 

”Ajoitus ja toimitusvarmuus ovat kriittisimpiä tekijöitä, joita asiakkaamme arvostavat”, Seppä muistuttaa.

Ovako Metalsin myymät erikoisteräkset hankitaan Ovakon omilta, Suomessa ja Ruotsissa sijaitsevilta tehtailta. Näin koko arvoketju pidetään omissa käsissä aina valmistuksesta varastointiin ja myynnistä jakeluun asti. Ruostumattomat teräkset sekä kuparit ja messingit Ovako Metals hankkii alansa huippua edustavilta eurooppalaisilta toimittajilta.


 


Ovako Metalsin nykyaikainen logistiikkakeskus palvelee asiakkaitaan aina myynnistä esikäsittelyyn sekä varastoinnista kuljetukseen saakka.

Vastaamme asiakkaiden yksilöllisiin tuotetarpeisiin  esimerkiksi sahaamalla terästankoja ja -putkia valmiiksi määrämittaan.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.