Ruostumatonta terästä nopeasti ja varmasti asiantuntijoiden avulla
Julkaistu 05-09-2018
Ruostumaton teräs on monipuolinen materiaali, joka on samaan aikaan luja ja sitkeä sekä esteettisesti miellyttävä. Käyttömahdollisuuksia lisää se, että teräs kestää hyvin korroosiota soveltuen näin erinomaisesti ulkokäyttöön sekä muihin korroosioherkkiin kohteisiin.

Ovako Metals on myös monipuolinen ruostumattoman teräksen toimittaja niin Suomessa kuin Baltiassakin. Laadukasta ruostumatonta terästä on saatavissa Ovako Metalsilta useissa eri muodoissa, levyinä, tankoina ja putkina.


Toimitusvarmuus menestystekijänä

Ovako Metals toimittaa ruostumatonta terästä pääosin yrityksille, jotka valmistavat koneita ja laitteita prosessi-, metsä-, sekä paperiteollisuuteen, mutta myös elintarviketeollisuuden laitetoimittajat sekä erilaisten säiliöiden ja putkistojen valmistajat käyttävät ruostumatonta terästä tuotannossaan.

Ovako Metalsin myyntijohtaja Kaj Santala kertoo, että Tampereen logistiikkakeskuksessa on kattava valikoima ruostumattomia levyjä eri mitoissa ja lajeissa. Levyjen lisäksi myymme myös useita muita ruostumattomia terästuotteita, mutta ne toimitetaan asiakkaille tavallisesti tehdastoimituksena.

Santala korostaa, että Euroopan johtavien valmistajien kanssa tehtävä tiivis yhteistyö takaa asiakkaille aina laajan ruostumattoman teräksen valikoiman sekä varmat ja nopeat toimitukset.


 Asiantuntijat apuna

Monivuotisen kokemuksensa pohjalta Ovako Metalsin asiantuntijat osaavat neuvoa asiakkaitaan tuotteiden valinnassa. Yksi heistä on ruostumatonta terästä myyvä Kimmo Niemi, joka tuntee tuotteen sekä sen moninaiset käyttötarkoitukset yli kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Niemi kertoo, että asiantuntijana hänen tehtävänsä on auttaa löytämään juuri asiakkaan projektiin parhaiten sopivat materiaalit.

"Asiakkaamme siirtyvät yhä vaativimpiin tuotteisiin joissa ruostumattomalta teräkseltä vaaditaan enemmän lujuutta ja korroosionkestokykyä. Olemme vastanneet tähän tarpeeseen ottamalla levyjen varastovalikoimaamme Duplex –teräkset laadussa EN 1.4462 ja 1.4162. Duplex-teräksiä käytetään useissa eri sovelluksissa niiden hyvien mekaanisten ja kemiallisten ominaisuuksien vuoksi. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat mm. sellu- ja paperiteollisuudessa käytettävien laitteiden komponentit, öljyteollisuudessa palamiskaasujen poistolaitteet sekä siltarakenteet, jotka ovat meriveden kanssa vuorovaikutuksissa." 

”Olemme usein jo suunnitteluvaiheessa mukana valitsemassa yritykselle sopivimpia raaka-aineita sekä kartoittamassa niiden saatavuutta toimittajilta”, Niemi kertoo myyjien palveluprosessista.

Tarvittaessa Ovako Metals järjestää tuotteille alihankintaverkostonsa avulla myös esikäsittelyt, joita ovat esimerkiksi katkaisut, särmäykset, maalaukset sekä hionnat. ”Näin asiakas saa haluamansa tuotteen täsmällisesti juuri haluttuna ajankohtana suoraan tehtaalle tai työmaalle”, Niemi kertoo.
 


Ovako Metals toimittaa Tampereen nykyaikaisesta logistiikkakeskuksesta ruostumattomat levyt nopeasti juuri oikeaan tarpeeseen.

Tampereella sijaitseva Ovako Metalsin 11 000 neliömetrin logistiikkakeskus palvelee asiakkaitaan aina myynnistä esikäsittelyyn sekä varastoinnista kuljetukseen saakka.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.